New York CityUSA 2019

Last but not least; New York City walk 4!

Vrijdag als onze laatste volle dag in New York. En iets meer relaxed dagje in vergelijking met de vorige twee. We moesten wel een aardig stukje lopen naar de pier waar onze cruise begon. Was wel leuk deze boottocht zo dicht zijn Edwin en ik ook nooit bij het Vrijheidsbeeld geweest. Vanaf de pier liepen we naar de Hudson Yards een nieuwe gedeelte van Manhattan wat erg in opkomst is en waar ze erg veel bouwen. We hadden al tickets geboekt voor de Vessel, ze zijn gratis maar het is wel belangrijk dat je een tijdslot reserveert. Wat een bijzondere bezienswaardigheid is dat. Op het laatste moment nog op onze bucketlist gezet door Laura. In het winkelcentrum van Hudson Yards was op level 3 een kunstwerk waar iedereen zijn eigen kunst kon maken, een interactieve muur, gemaakt van lovertjes. Daarna liepen we zo van de Hudson Yards de Highline op. Dat is een stadspark gemaakt op een oude niet meer gebruikte spoorweg. Ik had me hier erg op verheugd, maar we zijn e r halverwege al weer afgegaan. Het was wel leuk maar het was net zo druk als op 5th avenue in de spits. Bij 23th street liepen we verder richting de Flatironbuilding, de Empire State Building, Madison Square Garden. We hadden nog een bezoekje aan Macy’s en de Manhattan Mall op de planning staan maar we hadden allemaal echt geen zin meer om te gaan shoppen. Het was ook de bedoeling om met de metro terug te gaan. Omdat het zo stervensdruk was op straat durfden we de metrorit niet echt aan. Al.met al hebben we 3 dagen met behoorlijk wat kilometertjes gemaakt.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.