Key West en struikelblokken..

Key West Sunrise

Sinds we in Florida zijn loopt het allemaal niet van een leien dakje. Met name de hotelkamers. In Key Largo aangekomen wlden we al het zoute water van het snorkelen gaan afspoelen, maar helaas kregen we een accesible room voor hearing disabilities en kregen we Sabine met geen mogelijkheid onder de douche. Dan maar naar het zwembad. Daar stond een prachtige elektrische lift. Geen beweging in te krijgen. Dus maar weer op spierkracht geregeld. Zout was eruit maar even lekker goed haren wassen moest dan maar wachten tot Key West. We waren er gisteren al on half 3. Inchecken was pas vanaf 4 uur maar ze zou regelen dat onze kamer met voorrang klaargemaakt zou worden en dan kreeg ik een sms. We hadden al uitgevogeld dat de shuttle een lift had en deze ons om half 5 naar het centrum kon brengen. Om 4 nog niks gehoord dus zelf maar weer naar de balie gelopen. Helaas kamer was nog niet klaar of we nog een paar minuten konden wachten. Om kwart over 4 begon ik te drammen de shuttle konden we alvast vergeten dat werd een half uur later . Om half 5 konden we de kamer in maar de badkamer was nog slippery. Snel alle spullen naar binnen geladen. Bleek later dat er een bad in de kamer zat. Dus weer geen wheelchair-accessible room. Ik word er een beetje moedeloos van….

Key West was leuk. Het is supertoeristisch, de gayhoofdstad van Florida en dat alleen al zorgt meteen voor een relaxte en gezellige sfeer. Helaas was het erg bewolkt en hebben we bijna niets van de beroemde sunset gezien. Aan de ene kant van het eilandje wat roze lucht, boven het eiland een regenbui en aan de andere kant bliksemflitsen. De zonsopkomst was een stuk mooier vanmorgen…Lekker rustig aan richting Palm Beach vandaag.

 • Even een magneetje scoren voor in de lift
 • Haai
 • Ze.vond hem maar eng!
 • ?
 • Eindelijk eens een vrolijke 'Karel de Kale' *
 • ?
 • Strand
 • Hetzelfde bord als in 1992 maar dan met hashtags ??
 • Key West Sunset
 • Key West Sunset
 • Key West Lightning
 • Key West Sunrise
 • Key West Sunrise
 • Key West Sunrise

*Edwin noemt elk standbeeld ‘Karel de Kale’.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.