Snorkelen bij Key Largo

Key Largo

We hadden een boot gehuurd met lift zodat we Sabine ook nog het water uit konden krijgen. We vaarden met Captain Mick naar het John Pennencamp Reef maar al heel snel bleek dat het grote rif vandaag geen goed idee zou zijn. De zee was te wild , teveel onderstroming en het risico was te groot dat Sabine niet op de lift omhoog zou kunnen komen. We hebben het nog geprobeerd in een rustiger stukje maar dar was al pittig. Tijdens de tocht er naar toe kreeg Edwin een golf over de camera heen, gelukkig niet de nieuwe, een aantal functieknoppen werken niet meer maar gelukkig kon ik nog wel foto’ s maken in de onderwaterzak. Maar die kan ik nu niet meer overzetten via wifi naar mijn telefoon en dus ook niet posten op insta, fb en hier. Wie weet droogt het nog op en doet hij het binnenkort weer en anders zien we ze thuis pas weer. Captain Mick bracht ons naar een rustiger vaarwater waar we heel relaxed hebben gesnorkeld tussen de mangroves. Het was natuurlijk zeker niet zo mooi als op het reef, maar wel erg leuk. Captain Mick was een gezellige prater en maakte veel Amerikaanse (woord) grapjes, die we over het algemeen nog snapten ook?. Rond een uur of 5 vaarden we weer op huis aan van Tranquil Adventures. Mocht je ooit in de buurt zijn en willen snorkelen, vissen of kanoën dan is dit je man. De boot is volledig vlak en kan meerdere rolstoelen kwijt. De lift aan boord werkt prima. Hij laat je in het water zakken en haalt je zo ook weer omhoog.

Foto’s volgen

 • Snorkelen Key Largo
 • Snorkelen Key Largo met Captain Mick en Sabine op de lift
 • Snorkelen Key Largo met Captain Mick en Sabine op de lift
 • Snorkelen Key Largo -Even testen zonder snorkelmasker
 • Snorkelen Key Largo - Laura
 • Snorkelen Key Largo - Sabine en Edwin
 • Snorkelen Key Largo Sabine op de lift met snorkel
 • Snorkelen Key Largo - Sabine duikt van de lift af
 • Snorkelen Key Largo - Laura en Edwin
 • Snorkelen Key Largo - Laura
 • Snorkelen Key Largo - Sabine en Edwin
 • Snorkelen Key Largo - Sabine
 • Snorkelen Key Largo - Sabine
 • Snorkelen Key Largo - Laura
 • Snorkelen Key Largo - Laura
 • Snorkelen Key Largo - Laura
 • Snorkelen Key Largo - Edwin
 • Snorkelen Key Largo - Laura
 • Snorkelen Key Largo - Dinie
 • Snorkelen Key Largo
 • Snorkelen Key Largo - Laura
 • Snorkelen Key Largo - Barracuda
 • Snorkelen Key Largo

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.