Whale watching, Long Island

Zaterdag om 8:45 am werden we opgehaald door onze superdeluxe supershuttle om ons naar Avis JFK te brengen. Deze chauffeur had overduidelijk veel meer verstand van het vervoer van rolstoelen dan zijn collega dinsdag. Het verliep allemaal heel voorspoedig en om 10 uur waren we al onderweg naar Breezy Point, Long Island waar onze Cruise vandaan vertrok. Met nieuwe Chevrolet Explorer reden we er naartoe. Alles paste er gelukkig in. Om 1 uur pm vertrok de boot, Sabine kon daar eigenlijk geen kant op want er was maar één plaats waar ze met de rolstoel kon komen en dat was achterin op het dek. De crew was blijkbaar erg beschaamd, want ze werd volledig in de watten gelegd. Edwin kreeg een stoel en alle mensen werden weggestuurd en zij mochten overal vooraan staan. We hebben echt heel veel walvissen gezien. Het duurde wel allemaal erg lang. Het was een cruise van 4 uur en de meeste mensen waren het denk ik een beetje zat want het werd steeds rustiger aan de reling. Laura was helaas een beetje zeeziek en die vond er toch al niet zoveel aan. Al met al was het toch een erg leuke trip. Rond half 6 pm reden we richting Poconos waar we een overnachting hadden onderweg naar Niagara. We hadden de tandpasta in het hotel laten liggen in New York dus moest even wat nieuwe kopen. Onderweg van Poconos naar Niagara stopten we dan ook nog bij een echte Walmart, een beleving op zich.

Gisteravond arriveerden we in Niagara. Daarover later meer.

  • Salisbury Hotel New York
  • Ons Cruiseschip met Manhattan op de achtergrond
  • Anerican Princess achterdek
  • Dolfijnen bij de kust
  • Aalscholver

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.