Achterstandje…

Het is niet zo makkelijk om een blogje te schrijven op een smartphone. ik spreek hem heel vaak in maar dan moet je soms hele rare woorden corrigeren. En het meest vervelende is is dat hij ineens de pagina gaat verversen en dat je dan al je tekst kwijt bent. Maar is wel een automatische opslag mogelijkheid maar dat doet hij niet elke 2 seconden. Ik vind je al heel wat lappen tekst kwijt geraakt en dat werkt vrij demotiverend. Ga nu weer een poging wagen om de afgelopen dagen bij te praten. Eerst even een algemeen globaal overzicht. We waren eigenlijk even vergeten dat we op weg van Key West naar Palm Beach nog een tochtje over de Everglades zouden maken en dat hebben we op het laatste moment dan ook nog even geregeld. Tijd hotel in Palm Beach aangekomen bleek dat inderdaad een goed aangepaste kamer met inrijdbare douche kregen. Helaas had de waterstraal geen druk en zijn we dus 3 kwartier bezig geweest om Sabine haar haren te wassen. De volgende ochtend gingen we richting Orlando. Maar eerst nog even naar het Kennedy Space Center. We kwamen ‘s avonds laat aan in ons appartement in Orlando. Ook daar bleek weer geen accessible Shower te zijn. In ieder geval voor 2 dagen. Dus op onze enige vrije dag in deze hele vakantie moesten we verhuizen naar een appartement dat wel aangepast was. De appartementen zijn wel belachelijk groot. 2 mega slaapkamers met eigen badkamers, een volledig ingerichte keuken, een eettafel met 6 stoelen, een woonkamer gedeelte en elke slaapkamer heeft een eigen tv. En zelfs nog een barretje. De afgelopen dagen hebben we dus 3 pretparken bezocht. Begonnen met Magic Kingdom, de volgende dag een vrije dag, vervolgens Universal Studios en de laatste dag Universal Islands of Adventure. Dat waren een paar pittige dagen. De wandelingen in New York waren er niks bij.?? We mogen als compensatie wel lekker tot 12 uur in dit appartement blijven. Naar Treasure Island is het maar twee uurtjes rijden en inchecken is meestal pas vanaf 3 4 uur. Dus we konden nu even eerst spoelen zodat we vanavond lekker uit eten kunnen gaan.

Ik heb deze tekst ingesproken en heb alleen een beetje globaal gecheckt of alle woorden wel goed zijn weergegeven dus als er rare dingen in staan of spelfouten Don’t Blame me. Als ik thuis kom ga ik wel eens eventjes goed de tekst te lezen op de laptop. In de volgende blogjes komen alle activiteiten met foto’s apart. Ik moet nog wel alle foto’s van de camera’s afhalen naar mijn telefoon. En ik kom er net achter dat onze compactcamera opgedroogd is in alle knopjes weer werken en ik dus ook de snorkel foto’s kan gaan bekijken. Yes! dat heeft nog wel even tijd nodig, foto’s van de camera naar de smartphone, op de smartphone de foto’s verkleinen en uploaden naar de weblog en dan nog verwerken in de slideshow. Ik ga nu de koffers inpakken. Ik hoop dat ik onderweg wat aan die foto’s kan doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.