Paddestoelen

Vanmiddag zijn we lekker even de duinen in geweest. Het was heerlijk. Sabine had er de spurt in op het eind. Ik heb hardlopend naast haar gelopen. Zegt ze"Leuk hxc3xa9 mam nu zijn we aan het sporten samen". Ik wou al afspreken dat we dat een paar keer in de week zouden doen (voor ons allebei goed ;)), maar ze was het al weer gauw zat.

Tot mijn grote verrassing waren er hier nog heel veel paddestoelen en mooie ook.

Hier de slideshow in het groot.

10 gedachten over “Paddestoelen

 1. Zo zeg, was ik hier zo lang al niet meer geweest…..
  En even druk en gezellig als altijd!!!

  Fijne dag verder…

  P.s: Nicky “danst” al aardig mee op de sint liedjes..

 2. Zo zeg, was ik hier zo lang al niet meer geweest…..
  En even druk en gezellig als altijd!!!

  Fijne dag verder…

  P.s: Nicky “danst” al aardig mee op de sint liedjes..

 3. Hoi Dinie,
  wat een mooie foto s heb je weer gemaakt van die paddestoelen knap werk!

  en even over onderstaand logje ….hier zijn de boys ook heel verschillend Jeremy duikt het liefst met zn neus in de boeken en op internet en dan wel op kennisnet…Justin daarintegen is een kind met een hele rijke fantasie en kan zich urenlang buiten vermaken met zwart zand stokjes steentjes etc. alhoewel jeremy ook wel graag buiten is maar dan liever een balletje trapt met kids uit de straat

 4. Prachtige foto’s. Ik ben dol op de herfst en vooral op de paddenstoelen. Je hebt een paar mooie exemplaren gevangen. In Tsjechie zagen we er ook aan heleboel, overal werden ze geplukt door de bewoners aldaar en kregen wij ze op de camping te eten.
  Iets wat wij niet kunnen, we zouden zo een giftige mee nemen, dus gewoon kijken en genieten!

 5. Het zijn idd prachtige plaatjes die paddestoelen. Ik stond vandaag in de tuin bij mijn ouders me nog te verbazen over de grote van sommige paddestoelen. Helaas nog niet op de foto gezet, want ik had natuurlijk de camera niet in de buurt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.