Rollen in de duinen

Gisteren zijn we sinds lange tijd weer een keertje naar de "Teletubbieduinen" geweest. Helaas was het pad te rul om goed te kunnen fietsen voor Sabine en liep Laura de hele tijd te piepen dat er zand in haar schoenen zat, maar het was wxc3xa9l weer erg leuk. De eerste paddestoelen staken weer de kop op. En we hebben lekker in het gras gezeten en de meiden gerollebold.

9 gedachten over “Rollen in de duinen

 1. wat een lol zo rollend van de teletubbie bergen zeg !
  Hier hebben we geen heuvels of bossen echt in de buurt helaas. Maar zodra we weer richting drenthe of salland enz gaan , tuurlijk de bossen gelijk weer in.

 2. wat een lol zo rollend van de teletubbie bergen zeg !
  Hier hebben we geen heuvels of bossen echt in de buurt helaas. Maar zodra we weer richting drenthe of salland enz gaan , tuurlijk de bossen gelijk weer in.

 3. bos hebben we hier genoeg maar strand…dat lijkt mij heerlijk…

  en met dat uitrusten moet je van de nood een deugd maken toch? nee ik probeer het leven zoveel mogelijk van de positieve kant te bekijken dan is het het beste vol te houden!

 4. Hihi wat een leuk filmpje…en wat een mooie foto’s van paddestoelen heb je gemaakt, ze zijn vroeg dit jaar….De foto met jullie 4’tjes vind ik ook erg leuk 🙂

 5. Wat een leuke foto met zijn allen, dat zien we niet vaak. Gelukkig is het ook nog wel eens mooi weer in Nederland. Alle kermissen weer achter de rug, kan je weer even bijkomen. Oh nee, Bakkum komt nog natuurlijk!
  X van ons

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.