Weekend

Vandaag hebben we een heerlijk relaΓ­ dagje gehad. De meiden werden vrij laat wakker vanmorgen, rond een uur of 8 en we hebben lekker tot 9 uur in ons bed gezeten en gegeten. Ik had (op goed geluk) weer eens de Playmobil Dierentuin uit de doos gehaald. En zowaar de dames hebben een paar uur heerlijk samen gespeeld. Sabine moest eerst nog even wat knutselen, maar uiteindelijk kon ze de verleiding toch niet weerstaan. Sabine is ook niet echt een speelkind. Laura gaat veel meer op in fantasiespel met poppetjes en dingetjes, maar soms vindt ze het toch leuk. Sabine is meer een tekenkind en een boekenwurm. (en niet te vergeten tv-en pc-gek).

klik voor groter
Gisteren hebben we heerlijk gegeten bij Ben, Hilde en Robin. Het was erg gezellig (en lekker spaghetti gegeten natuurlijk). Laura had het alleen helemaal gehad na het eten dus we waren vrij vroeg alweer thuis. Ze sliep ook binnen twee tellen.
Sabine wilde liever niet weg. Die vond het wel gezellig met Robin en haar vriendin.
klik voor groter

Ik kwam er net achter dat ik mijn fotokaart al een tijdje niet had "geleegd". Dat mag ook wel in de krant! Hier nog wat herfstvakantiepretjes:

klik voor groter

6 gedachten over “Weekend

  1. Oh jaaa playmobil! Die doos (dierentuin) wil ik binnenkort verkopen. Ze spelen er niet meer mee en die doos was een van de laatste. Zonde want ik blijf playmobil zo leuk vinden. Ik ga er stiekem maar mee spelen denk ik πŸ˜‰

    Leuk he, dat ze zo heerlijk samen kunnen spelen :D. Is hier ook. En daarna slaan ze elkaar de koppen weer haast in πŸ˜‰

  2. Oh jaaa playmobil! Die doos (dierentuin) wil ik binnenkort verkopen. Ze spelen er niet meer mee en die doos was een van de laatste. Zonde want ik blijf playmobil zo leuk vinden. Ik ga er stiekem maar mee spelen denk ik πŸ˜‰

    Leuk he, dat ze zo heerlijk samen kunnen spelen :D. Is hier ook. En daarna slaan ze elkaar de koppen weer haast in πŸ˜‰

  3. Wat een leuke foto’s weer en wat grappig dat de meiden zo verschillen in het spelen, nou ja dat is eigenlijk ook wel weer heel erg leuk….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.