Zwoele zomernachten

klik voor groter

Ze al het wel niet weten maar door een logje van Abby kwam ik weer op dit zomerhitje van 1990. Edwin werd knettergek in de auto want ik had ook deze drie keer achter elkaar op een bandje staan (hahaha). We gingen de hele maand september door Frankrijk toeren met onze groene Opel Kadett.

Wie kent deze? Ik krijg er weer helemaal een vakantiegevoel van. En dat midden in november nog wel.

klik voor groter

Hoe zag ik er toen uit? Zo dus (en hierboven een glimpje Edwin)! Ik had nog aardig kort haar. In maart was het nog heel erg kort geknipt en daarna heb ik gezworen dat ik niet eerder meer kort haar zou doen dan mijn veertigste. Maar ik moet zeggen; ik heb er nog steeds geen behoefte aan, al vervloek ik die lange lokken regelmatig. En je ziet het, ik ben nooit volwassen geworden.

10 gedachten over “Zwoele zomernachten

 1. ritmo da la noche!!!!
  En hoe kom je daar nou op door mij????
  Edwin is volgens mij niet veel veranderd voor zover ik kan zien aan zijn rechteroog,hahaha, maar jij …. ik zou je nooit herkend hebben! Wel die lach 🙂

 2. ritmo da la noche!!!!
  En hoe kom je daar nou op door mij????
  Edwin is volgens mij niet veel veranderd voor zover ik kan zien aan zijn rechteroog,hahaha, maar jij …. ik zou je nooit herkend hebben! Wel die lach 🙂

 3. Iew, da’s de muziek waar ik me als puber al hevig tegen verzette en snel mijn walkman opzette met Hall and Oates, of zo. Alhoewel, 1990?! Kon Iv net drie jaar en zaten we heerlijk in de rock, concerten van Metallica, Queensrijche en Van Halen. Dat waren nog eens tijden.

 4. Iew, da’s de muziek waar ik me als puber al hevig tegen verzette en snel mijn walkman opzette met Hall and Oates, of zo. Alhoewel, 1990?! Kon Iv net drie jaar en zaten we heerlijk in de rock, concerten van Metallica, Queensrijche en Van Halen. Dat waren nog eens tijden.

 5. jaaaa deze weet ik eindelijk eens een keertje ….. ritmo da la noche

  en toen ik in 1994 age leerde kennen had hij ook een opel kadeet alleen dan wel erg blauw!

 6. Leuk he, die fotoos uit de oude doos. Volgens mij zijn jullie nog helemaal niet veranderd, blijven eeuwig jong, net als wij!

 7. Whaahaa dat nummer ken ik helemaal niet 😛 Echtwaar.

  Nooit doen hoor; dat volwassen worden. Is eeeeeuwig zonde 😉

 8. @ Abby, je hebt het helemaal goed en ik hoorde dat liedje op dat kermisfilmpje.
  @ Astrid- hahaha ik had kunnen weten dat jij dat erg vond. Jij bent dus een echte rocker. Ik hou eigenlijk van een hele hoop het liedje moet me gewoon aanspreken. Geen hokje voor mij dus.
  @ Miranda-goed! wat een verademing hxc3xa8 eindelijk muziek uit “jouw tijd”.
  @ Emmelinda-Hxc3xa8hxc3xa8 eindelijk een liedje dat Emmelinda niet kent. En ik was niet van plan om me te gaan gedragen als iemand van mijn leeftijd. Ik kan me de tijd nog heugen dat ik een jongen van 25 xc3xa9cht heel oud vond!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.