Roodkapje

Nou ik lijd een beetje aan weblogverwaarlozing. Maar niet getreurd. Sporten en computernerd zijn gaat niet zo goed samenWhat else is new?. Er is er meer xc3xa9xc3xa9n die dit altijd overkomtEn gisteren maakte ik het helemaal bont!
Ik loop hard op de trimbaan (in de duinen nabij Camping Geversduin). Tja ik wil (nog) niet voor gek lopen hier in de buurt, dus eigen schuld, dikke bult. In het begin(vorige week dus) liep ik een beetje heen en weer op de paden in de buurt van de parkeerplaats (waar mijn FIETS staat) want ik ken mezelf. Afgelopen vrijdag had ik de routes bestudeerd en dacht dat ik volgende keer gewoon de groene route ging lopen (3 km) Maar ja de paaltjes gaven me een beetje mií feelings. Soms stond er niks en dan moest ik dus kiezen. En Dinie en richtingsgevoel; helaas heb ik daar alleen gevoel voor in Engelandafwijking naar links???! Dus ik was de weg kwijt. Ach dacht ik nog: ik zie vanzelf de parkeerplaats wel weer. Niet dus! Toen ben ik de eerste de beste route (22, van 4 km) maar gaan volgen en letterlijk. Helaas dus de verkeerde kant op want ik ben ws opnieuw begonnen. Op zich geen ramp maar het was al ruim half 10 geweest en ik ben niet zo’n bangerd maar om in het donker in het bos te lopen is niet mijn idee van een feestje. Dus ik rennen, rennen, ik geloof dat ik wel 10 keer 3 minuten heb gerend en ik was al klaar met mijn sessie hoor. En daarbij zal ik zo’n km-tje of 6 hebben gelopen (in totaal dan). Ik was zxc3xb3 blij dat ik de lichten van de camping zag. Tegen de tijd dat ik halverwege was op de fiets was het dus echt donker. Echt weer wat voor mij dus. Dit gebeurt mij niet weer. Ik ga routekaarten kopen bij de VVV straks.

Gelukkig waren er geen boze wolven langs de weg. En ook nog te bedenken dat ik in de regen naar de trimbaan ben gefietst en het ook nog flink regende de tijd dat ik aan het verdwalen was xc3xa9n de weg terug. Ik kwam om kwart over 10 thuis heb nog even uitgerust op de bank en toen in een heerlijk warm bad gaan liggen. Ik was helemaal gesloopt. Maar woensdag ga ik weerIk word nog eens een echte die-hard.

Morgen gaat Sabine op kamp, naar de Banjaert in Wijk aan Zee. Woensdag gaan ze naar Linnaeushof. Vrijdagmiddag mogen we ze weer ophalen. Ik breng haar morgen naar school en natuurlijk ook om haar uit te zwaaien. Wat zullen we haar missen! Maar ik ga met Laura leuke dingetjes doen want die heeft tenslotte ook vakantie!

Als ik er ooit nog aan toe kom maak ik nog foto-albumpjes van de vakantie en ik moet ook nog wat opsturen naar het vriendinnetje van Sabine.

6 gedachten over “Roodkapje

 1. ooh wat lijkt me dat eng om zo in het bos te verdwalen…brrr niets voor mij…gelukkig heb je het weer terug gevonden maar dat je route kaarten gaat kopen kan ik me goed voorstellen. Knap dat je het lopen zo vol houdt zeg, op die manier krijg je een mega conditie….
  Sabine gaat echt een hele week op kamp zeg en dat wordt vast heel erg leuk en de Linnaeushof moet echt een paradijs zijn voor kidneren als ik het zo lees…Ze gaat vast heel erg genieten maar het zal best stil zijn zonder haar. Gezellig dat je deze week van alles met Laura gaat doen, die heeft een heerlijke vakantie week voor de boeg als ik het zo lees, veel plezier!

 2. Ooh, ik ben ook eens op die manier verdwaald in het bos maar ik liep toen niet alleen, ik was met een collega, niet dat dat er beter op was want we kregen alleen maar discussie over welke kant op en wiens schulf het was hahahaha Het was hartstikke donker geworden en dat was idd hartstikke eng, wij kregen toen ook een plensbui op ons hoofd. Het was de laatste keer dat wij samen hard hebben gelopen in het bos, daarna alleen nog maar Sloterplas! 🙂
  Maar super dat je toch doorzet hoor!! 😉

 3. Nou schat, ik ben trots op je!! Natuurlijk niet vanwege al je dwalingen door de bossen (dat went immers nooit) maar omdat je het toch gewoon maar even doet. Ik hoop dat je het nog even volhoudt en er uiteindelijk een waanzinnige conditie aan overhoudt.
  Je mannetje.

 4. Pffff, ik word al moe van het lezen van jouw trimavontuur! Als je een leuke rentip wilt, het rondje bosbaan (Amsterdam) is ook leuk trimmen (je begint het toch al leuk te vinden?!…)Daar is ook zo’n prachtige “Rocky”-trap…ik zie je al op en neer gaan, goed voor de billen. Denk toch dat ik er straks ook aan moet gaan geloven als ik begin met werken, 4 ochtenden in de week op m’n kont (9.00 tot 13.30), woensdag’s joggend naar de markt ofzo.

 5. Nou zeg, da’s onhandig die bordjes dus! Je hebt helemaal gelijk, ik ben ook absoluut niet bang aangelegd, maar al die gekke dingen tegenwoordig, je moet sommige dingen ook niet opzoeken, toch?

  Groetjes, Gonny.

 6. Tjeemig! Dinie! Kijk je wel even uit zeg? Pfff. ik ben ook niet zo’n bangerd, maar… verdwalen terwijl het donker wordt… das niet grappig..
  Wel leuk dat je al verslaaf wordt, haha! Gaat snel he?!
  gr, Astrid

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.