Vakantiegevoel en paddestoelen

Het is af en toe ook wel eens leuk om een recent berichtje te plaatsen. Dus nu even eens een stukje van mijn oude paddestoelenmanie terug en onze belevenissen in de “Teletubbieduinen” en op de valreep ons bezoekje aan Egmond aan Zee omdat het zulk prachtig weer was. Wat een drukte, maar wat een vakantiegevoel zo in oktober:D. ! 

Volleybalfilmpje

2 gedachten over “Vakantiegevoel en paddestoelen

  1. Wow! Daar zitten weer mooie exemplaren tussen zeg!! Toevallig moest ik nog aan je denken toen ik vorige week opeens een paddestoel in de tuin zag 🙂

  2. Wow! Daar zitten weer mooie exemplaren tussen zeg!! Toevallig moest ik nog aan je denken toen ik vorige week opeens een paddestoel in de tuin zag 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.