Sanne Wxc3xa9deVxc3xa9 in Hoorn

Gisteren heel gezellig avondje gehad samen met Jan en Lida. Drie is teveel zeggen ze maar dat viel best mee hoor. We hebben heerlijk gegeten bij Cosy in Hoorn en daarna liepen we naar het Park om Sanne Wallis de Vries te aan te horen . Schitterend gelegen is dat, zeg! Wauw. Aan het IJsselmeer. Als je de trap op liep naar het balkon dan keek je er zo over uit. Prachtig.
Het was (of beter gezegd: ik vond) erg warm in de zaal. Het begin wilde niet helemaal vlotten naar mijn smaak, maar naarmate de show vorderde werd het leuker. Ze was erg “spitsvondig” (zoals Lida het zo mooi uitdrukte) maar slap van de lach….nee. Meestal kan ik ook wel wat harder lachen om mannen(humor) dus daar zal het ongetwijfeld mee te maken hebben. Alhoewel ik Sara Kroos en Claudia de Breij ook altijd heel grappig vind. Maar goed. Het deel na de pauze heb ik toch wel even flink gelachen. Dus al met al een geslaagd uitje. Bedankt Krouwertjes .

2 gedachten over “Sanne Wxc3xa9deVxc3xa9 in Hoorn

  1. Dan sla ik deze show van SWDV ook maar over. Als je toch nog eens een vrouw ” in aktie” wilt zien, ga dan naar Lenette van Dongen. Ik vind haar een van de beste!!! Volgend jaar juni ga ik naar de musical “Doe Maar”, met mijn moeder en Rianne (met een vriend/in), heerlijk met Lenette even terug in de tijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.