Ik heb de zomer in mijn bol

Heerlijk zeg, zo’n dagje eerder dan voorspeld.
Op de verjaardag van Binck konden we lekker buiten zitten. Thuisgekomen Laura in bed gestopt en ze sliep zowaar zo. Sabine en ik hebben heerlijk in de tuin gelegen en gespeeld en gelezen. Nu werd het wat bewolkter en dus meteen ook een stuk frisser. Straks als Laura wakker is gauw even boodschappen doen want de melk is helemaal op nu. En vanavond mag ik gezellig met Jan en Lida mee naar Sanne Wallis de Vries. Ze hadden een kaartje over; dus leuk! Om kwart over zes gan we richting Hoorn en dan eerst nog even ene hapje eten.
Zal de pizza’s voor de achterblijvers maar vast klaarleggen De bakfiets ziet er al aardig uit, al mocht ik er niet op zitten van Edwin. Hij zat nl. nog niet vast .
Vergeet nog helemaal te vertellen dat Sabine gisteren eindelijk weer haar vriendinnetje Fenna zag ( en de rest van de familie (de vrouwen dan ) Het was weer erg gezellig alleen het weer werkte niet erg mee . Zaterdag gaan we ook nog even wat leuks doen met zijn allen. Edwin is dan naar de Formule 1 het weekend dus de meiden hebben de tijd aan hunzelf .

5 gedachten over “Ik heb de zomer in mijn bol

  1. hoi dank je voor je opbeurende woorden, hopelijk een leuk avondje uit gehad Oh dat edwin naar formule 1 gaat mijn hubbie is een beetje jaloers ๐Ÿ˜ฎ

    groetjes sandra

  2. En … hoe was Sanne Wallis en de rest? ๐Ÿ˜€ Heerlijk dat weer he!

    Ennuh zal ik Edwin nu ff pesten … ik ging vanaf ’92 een pxc3ยกxc3ยกr keer per jaar ๐Ÿ˜› Toen was Senna er nog ๐Ÿ˜‰ Maar dat zal hem wrs niet boeien, hij gaat nu en ik niet meer ๐Ÿ˜• 8)

  3. He Dinie, hoe was’t bij Sanne? Ik ben vorig jaar met Rien geweest. We vonden ‘r voor de pauze hilarisch (zat de rode wijn nog in ons systeem) na de pauze kakte ze helaas in. Maar dat was een andere show, dus deze misschien beter!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.