Open dag atletiek 28 augustus 2010

Sinds Laura een paar jaar geleden steeds aan het “ver-springen” was in de zandbak had ik het idee dat Atletiek misschien een sport voor haar zou zijn.
Nu miste ik elk jaar de aankondiging voor de open dag, maar dit jaar niet.

Haar vriendinnetje Veerle kwam net langs en die hebben we meegenomen. Als die er niet bij was geweest had ze lang niet zo uitgelaten deelgenomen aan alle onderdelen. Maar het is idd een sport voor Laura. Als ze klaar is met haar zwemdiploma’s geven we haar op!

Ze heeft het hele rondje hardgelopen. Sabine heeft nog meegedaan met de 40 m. sprint;). . De dames hebben ook (heel) vergesprongen en aan balwerpen (voorloper speerwerpen) mee gedaan. Helaas was het te laat om nog te kunnen hoogspringen, maar het was goed zo. Ze kregen allemaal een diploma en medaille.

 

3 gedachten over “Open dag atletiek 28 augustus 2010

  1. Het plezier spat van de foto’s af….wat super dat je een sport voor Laura hebt gevonden die echt bij haar past, ze zal er vast heel veel plezier aan beleven ……
    De foto’s zijn echt super leuk, de foto van Sabine terwijl ze haar sprintje trekt vind is zo leuk 🙂

  2. Het plezier spat van de foto’s af….wat super dat je een sport voor Laura hebt gevonden die echt bij haar past, ze zal er vast heel veel plezier aan beleven ……
    De foto’s zijn echt super leuk, de foto van Sabine terwijl ze haar sprintje trekt vind is zo leuk 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.