FeestFilmpjesHumorLachenPlaatje van de weekUitjes

Het begint er op te lijken….

Geplaatst

Onze bouwvakkertjes zijn klaar voor nu. Op het laatste moment hebben we waarschijnlijk toch nog een stukadoor. Dat hing erom. Die komt maandag beginnen. Hopelijk is hij woensdag klaar, want dan gaan we ‘s nachts rijden! Kunnen we na onze Italië-trip meteen aan de gang. 
Maandagmiddag samen met Sabine Gorgonzolaflapjes gemaakt voor het “afscheidsbuffet” van de klas voorafgaande aan de musical gisteravond. Sabine heeft nogal wat emoties te verwerken. Ze heeft echt moeite om afscheid te nemen van de juffen (twee jaar lang gehad) en pinkte al een paar traantjes weg van de week. Ook heeft ze vrijdag gehoord dat een voormalig busgenootje van haar is overleden. Ze was echt dol op dat meisje, ze was pas 23 jaar. Toch drong het in eerste instantie niet helemaal tot haar door. De 10+ die ze kreeg voor haar werkstuk verzachtte het feit een beetje maar dat duurde niet lang.Toen we er ‘s avonds over spraken en ik iets zei dat het toch wel erg was dat ze haar nu nooit meer zou zien toen viel de bijl neer en kwamen de dikke tranen los. Ik kende haar niet goed maar ook ik was behoorlijk van slag.
De musical was echt heel erg grappig. Sabine zong de sterren van de hemel (en de rest natuurlijk ook;)) De juffen waren wel blij met hun schorten. Gelukkig want het was nog een flinke klus, maar dat hebben ze wel verdiend. Toppertjes!
Ik heb alles op band staan, maar dat kan ik nu niet laden want alleen Sabine’s PC heeft nog firewire en die ligt in mijn kast. Gelukkig was ik zo slim om ook even met mijn fotocamera te flimen:D. Foto’s zijn niet zo scherp, maar ik stond te ver om te kunnen flitsen (ik stond in de receptie met mijn camera op statief).
Wat een heerlijke kippetjes. Sabine was kippetje Wingding, maar de grappigste naam vond ik die van Mick: Mick Nugget.

Laura had ook nog weer wat leuks gisteren. We kwamen aanrijden uit school vandaan en ze zag dat een van de “bouwvakkers” stond te praten met de buurman. Laura, heel verontwaardigd:”Nou ja, zeg, hij staat gewoon te praten in plaats van te bouwen.”
Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.