Ouwehands dierenpark

Het is al een hele tijd geleden dat ik een echt bericht heb geschreven. Ik wil het weer oppakken omdat we 23 juli naar Amerika vliegen en we dan natuurlijk wel een hoop te vertellen hebben. Vorige maand hebben we een nieuwe camera gekocht die ik uitgebreid aan het testen ben want in de Verenigde Staten moeten we er alles uit kunnen halen zonder te veel te zoeken. Het is een Panasonic Lumix DC FZ82. En tot nu toe blijft hij verrassen . In de dierentuin heb ik eigenlijk alleen de automatische stand gebruikt want anders duurde alles te lang voor de rest. Ze werden nu al ongeduldig 😉 . Heb meestal geen hele dieren maar portretten in flinke zoom gefotografeerd.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.