Bukken maar….

Pas op uw hoofd en passen Sie auf Ihre Kxc3xb6pfe. Dat hebben we vandaag wel een aantal keertje mogen aanhoren. We hadden een dagje Alkmaar gedaan. Oma Alie kon niet mee tuinshoppen vandaag (dus dat doen we morgen) en toen gingen we maar achter zomerjassen aan (lekker op tijd, hxc3xa8?). Dat is trouwens nog niet gelukt. Maar ja, ga maar eens winkelen met twee kinderen en hun ouders die eigenlijk zelf ook niet zo dol zijn op winkelen. We hebben heerlijk de toerist uitgehangen in Alkmaar. Een ijsje op de Platte Stenen Brug, rondvaartje door de grachten, de Singel en het Noord-Hollands Kanaal. Dat was erg leuk. De meiden vonden het prachtig om te varen. Het meest hilarische was wel dat we bij bijna elke brug moesten bukken om ons hoofd niet te stoten. Sommige bruggen waren xc3xa9cht heel laag. Ik vind wel dat ze best even van te voren hadden kunnen waarschuwen want echt veel dubbelklapruimte was er niet en als je wat ouder bent (40+ kan nog nxc3xa9t;) ) is het best moeilijk. Het leek wel een dagje echte vakantie . Het weer was natuurlijk ook echt heerlijk. . Ik hoop dat het zo blijft.
Kleine compilatie en voor de liefhebber, de slideshow van 87 foto’s (hij begint trouwens wel bij de laatste foto, da’s wat minder)

Hier de leukste

3 gedachten over “Bukken maar….

  1. Hahaha, echte toeristen zo, helemaal met die camera op je buik 😀 Maar wat zijn die bruggetjes laag zeg 😕 Je zal maar in zo’n beugel zitten waardoor je rechtop blijft, dan heb je echt een probleem. Maar ik kan me voorstellen dat dit als echt vakantie voelde!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.