Dolfinarium

De eerste dag van de herfstvakantie hadden we een uitje van het Spinateam van het VU.
Vorig jaar was het de eerste keer dat zoiets georganiseerd werd en toen was het in het ziekenhuis zelf met allemaal vrijwilligers werden toen de kids vermaakt met knutselen, schminken en de ouders mochten diverse lezingen bijwonen.
Deze keer werd het evenement gehouden in het Dolfinarium. Leuk, alleen vond ik het nu wel jammer dat ik de helft gemist heb.
Sabine en Laura vonden het erg leuk en Edwin ging mee het “park” in want Laura dat kun je die arme vrijwilligers niet aandoen.;). Nou zat Sabine helaas in het verkeerde leeftijdsgroepje (ze stond bij 11). Jammer want er waren veel bekende leeftijdsgenootjes. In de pauze waren we even met zijn viertjes vertrokken het park in en toen waren ze de groep kwijtgeraakt. Laura lag inmiddels te slapen in de buggy en mocht zo niet mee naar binnen bij de Dolfijnenshow. Ik heb wel 20 minuten staan wachten voordat ik naar buiten kon terwijl de meute binnenstormde. Mijn hemel wat kunnen daar een hoop mensen in.
Ik heb dus de workshops gemist. En natuurlijk ook mijn fotografische taak want Edwin kwam niet zo veel toe aan foto’s maken met die twee meiden er bij.
Al met al een heel leuke dag.
We hebben na afloop ook nog een uurtje in het Dolfinarium doorgebracht. Lekker in de speeltuin en nog even langs de dieren gelopen.
En natuurlijk ook nog een keer met Wally op de foto. Net als 2 jaar geleden. Toen was ik 5 maanden zwanger van Laura. Het is trouwens helemaal veranderd.

Hier de foto’s

2 gedachten over “Dolfinarium

  1. Het dolfinarium is bij ons ook nog altijd favoriet. Elk jaar gaan we wel een keer. We slaan ook nooit de show van Wallie walrus over. Rianne heeft tot en met groep 6 nog altijd haar Wallie-walrus-tasje mee naar school gehad. Vanaf groep zeven vond ze het toch wel tijd worden voor een wat “stoerdere” meidentas. (rose schoudertas) 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.