Heeeeee

….we zijn er weer hoor. Ik ben zo dom om me te verheugen op een paar rustige weekjes na de herfstvakantie voor dat al het Sintgedoe losbarst. Helaas realiseer ik me net dat het eerste Sintperikel (SIntMaarten) al over 12 dagen plaatsvindt. En het weekend daaropvolgend komt die andere St met die witte baard alweer aan. Hopelijk niet meteen het weekend er na, want dat is nog geen dag later. Ik ga het maar meteen opzoeken. Werk aan de winkel, moeders!

De vakantie was leuk maar wel vermoeiend. Verslaglogjes volgen, de foto’s zitten zelfs nog op de memorycard.

Even tussendoor; wat een weertje! Het leek wel een echte zomerdag vandaag. We hebben met alleen een vestje aan door de duinen gewandeld.
Heerlijk gewoon en dat voor eind oktober!!!

Update: niet te geloven, Sinterklaas komt op 12 november aan!!!!, slik

3 gedachten over “Heeeeee

  1. Dat wordt een suikergoed weekend dus! We hebben zelfs nog een verjaardag van ons achterneefje dat weekend…en je dan nog afvragen waarom die kinderen in die tijd van het jaar altijd zo druk zijn. Maar ach, wat heerlijk he die nazomer, het lijkt maar niet optehouden, we genieten er in ieder geval flink van….ben benieuw naar jullie vakantiepret….liefs As

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.