Uitjes

Artis en zondag

Geplaatst

Even heel veel vertellen in een zo kort mogelijk logje. Mmmmmm lijkt me niet echt iets voor mij. Het was me het dagje wel vandaag. En gisteren ook trouwens.Sabine werd om 3 uur wakker met de mededeling: "Mama, ik ben klaar met slapen". Het heeft een uur geduurd voordat ze weer sliep.:( We waren gisteren met zijn negenen, waarvan 5 kids, in Artis. Het was supergezellig. De kinderen hadden het erg naar hun zin. Ze vonden de dingen erom heen leuker dan de dieren deze keer. Arme Sabine, op een gegeven moment waren we ongemerkt doorgelopen terwijl zij nog bij de apen stond. De hele dag waren de kinderen samen aan het rijden/lopen, dus ik had niet zo goed opgelet. Opeens zei Ellen: "waar is Sabine?" Gauw teruggerend naar de apen en daar stond ze nog met dikke tranen. Gelukkig werd ze wel getroost door een mevrouw. Ze was flink van streek maar het duurde niet lang gelukkig.Het hele drama voltrok zich waarschijnlijk in een minuut maar voor een achtergelaten kind lijkt dat wel een uur. Ik voelde me er ook heel rot door (en terecht). Laura heeft zich voorbeeldig gedragen. Ze zat zoet in de buggy als het moest en heeft even geslapen. De meiden (vooral Sanne) wilde dolgraag met haar spelen en op het eind was Laura het zat en wilde ze alleen nog maar door mij getild en geduwd worden. We hebben er toch al gauw een uurtje of 6 doorgebracht. Leuke foto’s gemaakt weer en we hebben ook twee foto’s van daar gekocht met zijn driexc3xabn. Marco scant ze en dan hebben we ze allemaal. Daarna meteen door naar de verjaardag van mijn neef Henri, daar konden we ook eten dus dat was wel praktisch. De meiden waren wel erg smerig (van het spelen in de speeltuin in nat zand en van het ijsje) maar ik zag het niet zitten om ze eerst om te kleden. Vanmorgen was Laura alweer vroeg wakker (5 uur!) terwijl de meiden pas om een uur of 9 in bed lagen. Sabine mocht als goedmakertje op papa’s plekje naast mij in bed slapen en was dus ook klaarwakker om 5 uur. We waren dus erg vroeg klaar vanmorgen en ruim op tijd om bij Niels een taartje te gaan eten.Hij werd alweer 4 jaar. De rest van de dag lekker aangerommeld. Terwijl Laura haar middagdutje deed hebben Sabine en ik slingers gemaakt voor papa. Ze is zo blij dat hij weer thuis komt. We zijn alleen vergeten bloemen te kopen. Ik ben benieuwd of hij vannacht nog thuis komt of dat ze morgenochtend gaan rijden. Met het eten deed ik lekker makkelijk. Sabine had vreselijk gesnoept en gesnaaid bij Niels zonder dat ik het door had. Ze had geregeld dat Mark haar steeds van dropjes en chips voorzag. Dus vanavond heeft ze lekker rauwe wortels gegeten en een bakje fruit. Laura kreeg een Nestlxc3xa9 fijnproevertje in de vorm van Spaghetti. Nou ik hoef niks meer te zeggen als je die foto ziet. Ze heeft er aardig van gegeten, maar als je dit ziet denk je dat alles over haar heen zit/ligt/hangt. Gauw maar in bad en wonderwel lag ze in no-time te slapen. Nu snel dit logje en dan gauw de pc naar boven . Anders krijg ik op mijn vetje. (hahaha hij leest de log ook, al is het niet dagelijks). Hier de link naar alle foto’s van Artis voor de liefhebber.

7 gedachten over “Artis en zondag

 1. Nou, dat is pas thuiskomen!!!! Tekening aan de voordeur, slingers door het halve huis, wat wil je nog meer. Sabine werd uiteraard even wakker gemaakt (ze ligt weer op mijn plekkie in bed) en behoorlijk slaapdronken was ze toch blij me weer te zien. Ook Laura werd even wakker toen ik haar over haar bolletje aaide. Ze riep verrukt “hai” en viel toen weer als een blok in slaap.
  Slaap lekker, ik ga dan nu maar in Sabine haar bedje liggen. Ik hoop dat ik kan slapen na 3 nachten camping Hockenheim. Die stilte hier in huis zal wel heel vreemd zijn.

 2. Ja het fotobewerken en uitsnijden gaat me steeds beter af, het kan nog veel beter, maar oefening baart kunst zeg maar. Vindt het wel heel leuk om te doen allemaal maar het kost wel wat tijd. Maar met dit weer heb je toch niets leukers te doen (nou ja een beetje overdreven). Leuk verslagje van Artis wij gaan deze vakantie ook nog naar verschillende dierenparken, Dani doe je geen groter plezier daarmee en Nick die vindt het ook prachtig. Liefs van Anita en haar kanjertjes

 3. Gezellig zo’n “kort” logje, dan begint het vakantiegevoel toch echt op te borrellen hoor. En die foto van laura, prachtig, daar hoeft inderdaad geen uitleg bij, zo heb ik er ook nog een liggen van R. die voor haar eerste verjaardag zelf yoghurt mocht eten…Eneh…Dinie je hebt sjans op ons log, hij is nog niet op jouw log geweest anders vroeg hij “dit” vast niet…Ik weet overigens niet wie die R. is hoor. O ja, nog even dit, ik kan de artisfoto’s niet openen, misschien een foutje bij jou, maar kan ook zijn dat onze comp. de pagina niet ondersteund, I. heeft zo zitten rotzooien met opnieuw windows instaleren, we zijn een heleboel nog kwijt…..Nou logze lekker verder, kus aan de meiden en edwin en neem er zelf ook een.

 4. JA hij was echt “kort” hahaha.
  Enne…..sjans hahaha goed vor mijn ego ik ga gauw kijken. 😉
  Die link heb ik “gerepareerd”

 5. Zo dacht ik laatst nog goed in de markt te liggen bij de mannelijke twintigers, maar helaas ze hadden alleen oog voor het jongere schoon(zie partijtje)…leuke foto’s, ziet er erg gezellig uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.