Eindelijk borrelfoto’s

Tja, bijna vergeten omdat het zolang duurde voordat de pc terug was .
Nu toch nog het fotoalbum van het vaartochtje 10 juli
Ik moet weer even nieuwe webspace zien te vinden zonder ads. Maar ik ga nu weer verder. Was even vergeten dat Lycos bij htm-files altijd balken heeft staan. Ziet er niet uit!
Voorheen had ik perfecte space bij web1000 maar daar werd uiteindelijk alles geleid naar een goksite. Nu dacht ik een perfecte (XThost)gevonden te hebben maar daar moet je wekelijks een document op de site bekijken anders is hij weg. Is me al diverse keren gebeurd, dus. En het is ook maar 15 mb en je mag er maar 3 per IP.
En ik heb er al zoveel bij zonnet/versatel. Ik weet niet of er meer mag, lijkt me niet de bedoeling!
Weer een klusje erbij

NOTE: inmiddels de link aangepast bij een webspace zonder reclame!!!

7 gedachten over “Eindelijk borrelfoto’s

 1. Wat een ingewikkeld verhaaltje hierboven, heb van al die technische gegevens geen worst gegeten, maar de foto’s zijn prachtig. Ach en wat zag Laura er inderdaad ziek uit zeg, je ziet gewoon dat ze helemaal niet lekker is. Fijne avond meis en liefs van Anita en haar kanjertjes

 2. Ik voel me vereerd dat mijn witte lijf er zo vaak opstaat. Kan je de volgende keer niet eerste even fotoshoppen ? Dan schrik ik niet zo van mezelf. Leuk scriptje trouwens 😉

 3. Ik heb wat geupload naar webshots en geshared met jou per mail. Ondanks de hoeveelheid reclame werkt het wel. Je kan enige honderden fotoos kwijt – mischien wat voor jou ?

 4. Kwam zomaar even langs. Je hebt een mooie, gezellige web-log.
  Inderdaad ingewikkeld verhaaltje hierboven met al die termen. Lijkt wel op werken met psp9 is ook al geen makkie. Groeten en fijne avond, Plaus

 5. Heerlijk gevaren zo te zien. Jammer dat Laura zo ziek was…..arme kind.
  Ik heb tot nu toe alleen nog maar foto’s op het web…..’k ben al lange tijd van plan om ook wat met filmpjes te gaan doen….maar ik ben op zoek naar een klok met meer dan 24 uur…..want die zijn vaak te snel voorbij 😉 😀

 6. @ kidshome – Hahaha als je die klok hebt gevonden mag ik hem dan “kopixc3xabren” 😀
  @plaus- bedankt voor de complimenten
  @Iv- Ik zal je wiltte lijf eens “te grazen” nemen. (eh….in photoshop dan hoor) 😀 😉

 7. Graag gedaan Dinie! Leuk dat je ook even bij mij langs kwam. Het maken van arretjescake is inderdaad wel een leuke zomervakantieklus! Je kunt ze opdrachtjes geven! Succes ermee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.