Van alles wat

Spelen

Geplaatst

Sabine was alweer aan haar tweede vakantiedag toe. Vanmorgen heerlijk rustig aan gebadderd en getut. We moesten wel nog een cadeautje kopen voor Niels, die zondag 4 wordt. En dat moest ’s morgens gebeuren want ’s middags kwam haar vriendin Amber spelen. Daar had ze heel veel zin in. Ze hadden elkaar al een hele tijd niet meer gezien en wilden het liefst alles wat we de vorige keer hadden gedaan tegelijk gaan doen; zingen in de microfon van de computer (kon helaas niet want Laura sliep), make-uppen (zie foto ), kleien, winkeltje spelen en ze zagen ook nog kans om een tekening te maken en met het poppenhuis te spelen. En dat allemaal in een uurtje of 3. Ze zaten weer heerlijk te kwekken samen enhet was vooral leuk hoe ze samen in hun fantasiespel opgingen met winkeltje en poppenhuis. Amber gaat morgen al op vakantie. Sabine vond het heel jammer dat ze nu de komende weken niet kunnen spelen en als zij terug komen zijn wij weg. Gelukkig heeft ze alweer een groot hoogtepunt in het vooruitzicht. We gaan morgen naar Artis; met Fenna, Sanne, Mike, Laura en hopelijk nog een paar andere klasgenootjes (en de vaders/moeders natuurlijk ) Dat wordt de derde dierentuin al dit jaar, voor Sabine zelfs de vierde want ze zijn met schoolkamp ook nog naar Beekse Bergen geweest. Ze blijft het leuk vinden. Edwin belde vanmiddag nog op dat ze toch op de camping zijn beland. Er was geen pension/slaapplaats meer te vinden in een straal van 20 km rond Hockenheim. Aan Sabine vertelde hij dat ze op de tribune ergens rechts zitten en misschien morgen op tv te zien zijn. Ik moet het maar even opnemen want we zijn in Artis en daarna naar de verjaardag van Henri. En nou zou ik bijna ons nieuwste familielid vergeten. De twee overgebleven vissen waren wel eenzaam als K2 dus hebben we er een nieuwe Kristel bij. Een mooi geel goudvisje.

5 gedachten over “Spelen

  1. Fijn voor je dat de computer weer helemaal tiptop is, heerlijk. En een derde goudvisje, leuk ook met zijn drietjes en dan morgen ook nog naar Artis toe, Dani zal jaloers zijn, maar daar gaan wij ook wel in de vakantie naartoe, zeker weten. Fijne avond Dinie en liefs van Anita en haar kanjertjes πŸ˜€

  2. Ik heb nog even de kwalificaties gezien, maar geen Edwin hoor, wat heeft hij aan? πŸ˜€
    Leuk naar artis vandaag! Veel plezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.