Tcohtje met “de Borrel”

Zoals al ingeleid in de vorige log hier een kleine fotosessie van onze minivakantie in de zaanstreek. Alle foto’s bekijken/bewerken lukt me niet want Laura is aan het rondspoken in onze slaapkamer. Ze zit nu weer even achter de Teletubbies maar ik moet om de haverklap naar beneden racen. Dus hier twee fotootjes. De rest komt gauw


Ze roept alweer. Ik ga!

5 gedachten over “Tcohtje met “de Borrel”

  1. Nou Dinie, we hebben vanmorgen de schoentjes van Nick uitgezocht, en je had inderdaad gelijk, keuze zat, heb een sportief model uitgezocht en ben er helemaal mee in mijn nopjes. Over 4 weken zijn ze ongeveer klaar en ben heel benieuwd. Leuke foto’s trouwens. Knuf van Anita en haar kanjertjes

  2. Zo’n boottochtje smaakt wel naar meer he, van de zomer nog maar eens een keer over doen, als Laura ook het water in kan, ‘t was in ieder geval erg gezellig, zelfs met ziek kipje, en onze meiden hebben nu ook koorst, de vaarkoorst wel te verstaan. ze kunnen niet wachten op het volgende tripje. Liefs, Astrid en ik zal nog even wat foto’s mailen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.