Van alles wat

Kipje aan de beterende hand?

Geplaatst

Ik had net weer een heel verhaal getikt maar door een link aan te klikken elders (die niet in een nieuw venster werd geopend #@%^&%$%^) ik word daar zo kriegel van.)werd alles gewist.
Nu even kort
Laura leek gisteren beter, maar gisteravond/nacht heeft ze ruim twee uur gekrijst. Ik vermoed dromen, maar ja dat blijft giswerk. Uiteindelijk om kwart over 1 nam ik haar mee naar ons bed en dar heeft ze heel onrustig geslapen. Voordeel daarvan was dat ik haar dan meteen kon kalmeren en dat dan niet meteen het hele huis wakker was. Sabine is gelukkig niet wakker geworden. Ze had ook zo hard gezwommen. Ik zou eigenlijk mee gaan om te kijken, alleen vond ik het niet zo’n slim idee om Laura mee het benauwde zwembad in te nemen. Helaas heb ik echt wat gemist. Sabine heeft onder water door een gat gezwommen, weliswaar niet heel diep, maar wel tien slagen onder water. Ik ben weer apetrots op mijn meissie .
VAnmorgen was LAura weer aardig normaal. Behalve haar ogen die waren nog wat waterig (vind je ’t gek na zo’n kort nachtje )
Oma kwam nog even langs met Noamie. Laura heeft haar voor het eerst het flesje gegeven. DAt was voor even heel interessant, maar al gauw mocht oma het weer overnemen.
Het was ondertussen zo warm geworden dat we besloten op het strand te gaan eten. Helaas was het daar aardig fris. Desondanks hebben de dames zich best vermaakt. Laura slaapt nu al sinds half 8 dus ik ben dik tevreden.

En nu ga ik ook slapen. Ben alweer veel te lang bezig geweest om de foto te uploaden, bah. Ik hoop dat de goede PC weer gauw terug is. Truste

7 gedachten over “Kipje aan de beterende hand?

 1. Gelukkig gaat het alweer wat beter met Laura. Ik was dus niet de enige met weing nachtrust vannacht 😕 Toch wel lekker hoor als je zo dicht bij het strand woont 😀

 2. heyy sabine vanuit apeldoorn een dikke pluim hoor voor je zwemprestatie….ga zo door !!!
  en iedereen nog fijne dagen gewenst…tot over 3 weken dan zijn we weer terug

 3. Wat een leuke foto’s weer. Fijn dat het weer wat beter gaat met Laura, want je nachtrust heb je toch wel nodig. Goed gedaan Sabine.

 4. Wat een prachtige foto’s weer Dinie. Kan me voorstellen dat die gebroken nachten je een keer op gaan breken. Gelukkig sliep ze gisteren al vanaf 19.30 uur en ik hoop dat dat vanavond ook het geval is. Fijne avond en knuf van Anita en haar kanjertjes 😀

 5. @Abby- Ik steun je door dik en dun 😉 met weing slaap. En het is idd lekker dat je zo naar het strand kan.
  @miranda-Fijne vakantie
  @Ria-Dank je
  @Anita- ze slaapt al vanaf half 8 en nog steeds dus ik heb goede hoop 😛

 6. fijne avond Dinie, ik vroeg me af hoe heb je die onderste foto van Sabine zo gekregen, dat uitgesneden en zo, prachtig vind ik dat, welk programma gebruik je daar voor? Liefs van ANita en haar kanjertjes

 7. @Anita- Ik doe alles met Adobe Photoshop, maar volgens mij kun je ook met andere eenvoudigere programmaatjes zoiets resultaat bereiken. Ik maak dit trouwens wel op een gele achtergrond hoor, anders krijg je witte randjes. Je kunt dat zien door te rechtsklikken op de foto en dan bij eigenschappen de url te kopieren en in je browser te plakken. Jij moet maar even kijken of je in jouw programma een selectie gereedschap hebt waarbij je zelf kunt bepalen wat de vorm wordt. Dan teken je de omtrek daarmee. In het begin is dat wel heel moeilijk maar dat gaat steeds beter.
  Succes, ik ga lekker slapen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.