update ; weekend en ziek kipje

De zoveelste update maar weer en dan gaan we rustig aan alle leuke events even in aparte logjes vermelden.
Weer een hectisch weekend. Slechts twee afspraken maar zaterdag moesten we wel drie uur (heen en terug) in de auto zitten voor een BBQ. HEt was daar wel veel mooier weer dan aan de kust dus we aten lekker te zweten in onze lange broeken.
We waren veel te laat thuis (voor de meiden dan). Sabine was gesloppt en Laura was al de hele week jammerig. Zondagochtend had Laura al 39 graden koorts, maar we besloten om toch maar naar I.A.R.I&M. te gaan om het boottochtje te gaan maken met de Borrel. Achteraf gezien was het voor Laura beter geweest als we anders hadden besloten, maar het was erg gezellig en prachtig mooi weer. We hadden allemaal een beetje vakantiegevoel. Maar daarover meer in het volgende log mxc3xa9t foto’s, die ga ik nu even bekijken en bewerken, want gisteravond was ik wat duf en om half 10 werd Laura wakker (met ruim 40 graden koorts) die pas twee en een half uur later sliep (in Edwin zijn bed en zxc3xa9xc3xa9r onrustig). Edwin heeft op een matras op zolder geslapen.
Vanmorgen was ik gesloopt want ik geloof dat ik pas na 4 uur meer dan een uur aan een stuk heb geslapen.
Oma kwam werken mxc3xa9t Naomie want Hannie was voor het eerst weer aan het werk gegaan vandaag.
Dus ik heb lekker met Naomie op mijn schouder rondgelopen ‘s morgens. Laura was weer in beter conditie dan zondag (38 graden slechts) en heerlijk aan het stoepkrijten. Toen Naomie en LAura sliepen ben ik ook op de bank in slaap gesukkeld . Maar ik ga zo weer op xc3xa9xc3xa9n oor hoor.
LAura is inmiddels weer wakker geworden en met geen stok (alleen onder veel gekrijs) in haar bed te krijgen. Ze is weer behoorlijk warm. Het is me vanavond wel gelukt om de zetpil erin te krijgen, maar de thermometer kostte me teveel geworstel vanavond. Laura ligt nu in ons bed naar de Teletubbies te kijken (voor de 120e keer) maar Sabine heeft gisteren ook heel slecht geslapen door haar krijsende zusje, dus nu maar even via omkoperij .
Ik ga aan de slag. Misschien tot zo (als Laura echt gaat tegenwerken misschien morgen )

3 gedachten over “update ; weekend en ziek kipje

  1. Heel veel succes met Laura, hoop dat ze snel weer opknapt en dat ze in ieder geval vannacht als een blok in slaap valt. Want dit is voor jou ook net vol te houden toch. Knuf van Anita

  2. Volgende keer zetten we het bed wel even voor jullie op. Niets slaapt zo lekker bij als op een schommelende boot boven een ronkende motor. Kan je er weer een heel seizoen tegen, gegarandeerd !

  3. Ach goshie, arme Laura en ook jij met je weinig slaap πŸ™ En arme Edwin op zolder slapen πŸ˜• En arme Sabine die niet kan slapen vanweg haar krijsende zusje πŸ˜• πŸ˜• Arme jullie! Hopelijk gaat het gauw beter πŸ˜‰

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.