Geen categorie

Key West

Woensdag 14 oktober

9:30 AM

We liggen nog in onze hotelkamer. Edwin slaapt nog en ik dus niet. Er zit hier een muskiet, die ons de eerste nacht helemaal heeft lekgeprikt. Ik heb er een stuk of 15 achterop mijn linker been 3 voorop. Achterop m’n rechterbeen 6 en voorop 2 en op m’n armen totaal 5. Edwin ongeveer de helft, maar ook erg genoeg. En jeuken!!!

Gisteren hebben we als eerste bank opgezocht, en ja!! Eindelijk weer geld. De stemming steeg ten top. Meteen naar huis gebeld. Deze keer op kosten van onze hotelrekening, want er waren wel erg veel Collect calls gemaakt de laatste dagen.

Daarna zijn we naar de fietsenverhuurder gelopen en hebben van 11 tot 3 PM Key West doorgefietst. De fietsen moesten om 5 PM terug zijn, maar de fietsen waren niet zo comfortabel dat we nog een paar uur konden fietsen. Dus met fiets en al naar het hotel terug om een frisse duik in het zwembad te nemen, want het was toch behoorlijk heet. Tot half 5 lekker gezwommen en gezond. Vervolgens hebben we ons verkleed en zijn de fietsen gaan terugbrengen en van daaruit liepen we naar de Sunset Pier om de mooiste zonsondergang ter wereld te zien.

Het was inderdaad wel heel mooi, maar het was jammer dat de lucht heel blauw was, maar voor de zon zat een heel wolkendek.

Daarna zijn we wezen eten in een zowaar schaars verlicht restaurantje in de open lucht. En we kregen het heerlijkste wat we in de hele USA ooit hebben gegeten. Een ongelofelijk mals lapje Filet Mignon. Mmmm.

De rest van de avond hebben we in kroegjes doorgebracht, (wat de hele week niet kon vanwege ons geldgebrek) we hebben lekker naar bandjes geluisterd en gepoolbiljart. En ik heb gewonnen. Toen we thuiskwamen eerst elkaar helemaal ingespoten met anti-muskiet-spray. Het heeft wel geholpen maar zij zijn er toch nog een paar keer doorheen gekomen. Samen ± 5 beten erbij gekregen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.