Geen categorie

Miami-Detroit-Amsterdam

Zaterdag 17 oktober  

19:00 uur

We zitten nu hoog boven de wolken die boven Florida hangen. Een half uur geleden zijn we opgestegen om eerst richting Detroit en na het overstappen richting Amsterdam te gaan.

Vanmorgen zijn we na het ontbijt (bij Danny’s) naar Bay Side gegaan om te winkelen. We hadden geen tijd meer om een duik in het zwembad te nemen. Bay Side is een winkelcentrum(pje) aan de haven van Miami. Wel leuk maar na een uur hadden we het wel weer gezien. Toen zijn we een platenzaak ingegaan en hebben CD’s gekocht. Die zijn hier echt goedkoop $16,- per CD ( x fl.1,70 = fl. 27,20 per stuk). Om ± 1 uur gingen we maar eens rijden richting de autoverhuur. Om er te komen zijn we 5 kwartier bezig geweest door allerlei wegomleggingen, blokkades, files enz. En het is een stukje van ± 20 minuten.

Daarna zijn we met de taxi naar het vliegveld gegaan. We waren daar om ± 15:15 uur en konden gelijk onze rugzakken kwijt. Winkelend en drinkend hebben we de laatste 2 uur door gebracht en nu zitten we hier dus. De zon is bijna onder. Het wordt een lange nacht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.