Geen categorie

Miami laatste vakantiedag

Vrijdag 16 oktober

10:00 PM

Snik, onze laatste echte vakantie dag is voorbij. Morgen om 16 PM moeten we alweer op het vliegveld zijn en we moeten de auto nog terugbrengen.

Vanmorgen hebben we ontbeten in het Art-deco district. Daarna zijn we overgestoken naar het strand daar, maar de zee was smerig en er zaten behoorlijk wat kwallen in. Op het strand was het niet te houden. Dus we zijn teruggereden naar ons hotel en hebben een paar uurtjes bij het zwembad gelegen (en nog meer erin). We zijn weer aangebrand, maar het valt heel erg mee.

’s Middags om 4:30 PM zijn we op zoek gegaan naar het Holocaust memorial, maar hoe we ook keken of reden! NIET TE VINDEN!!!

Daarna zijn we richting Bay Side gegaan. We reden er voorbij en morgen als we nog tijd hebben gaan we daar winkelen. We gingen eerst maar door naar Coconut grove. Na veel gezoek kwamen we daar aan. Eerst zijn we 2 keer langs een snelweg gereden waar een kandidaat voor de gouverneursverkiezingen langs de weg stond te zwaaien. Coconut grove was een soort uitgaanscentrum met winkels, eettentjes en kroegen. Wel leuk.

Na het eten bij Danny’s (onze inmiddels vaste eettent)(we zijn er nu 3 keer geweest) vlak bij het hotel zijn we teruggegaan om een goede nachtrust te halen. Morgen zullen we in het vliegtuig niet veel slapen. Het zit er bijna op. Aan de ene kant erg jammer want het was een leuke vakantie, aan de andere kant is het ook wel lekker om weer thuis te zijn. We zullen het snel genoeg weer merken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.