Geen categorie

Fort Myers

Zondag 11 oktober

8:50 AM

Marleen & Tim kwamen gisteren toen we net aan het schrijven waren. Allemaal heel gezellig, lekker gegeten en geslapen.

Marleen probeerde om een echte Amerikaanse maaltijd samen te stellen dus met aan huis bezorgde pizza, cheesecake, koffie met smaak en Daiquiry (cocktail met gemalen ijs).

Die koffie was heel apart. We kregen eerst met amandel smaak en later met vanille smaak. Heel raar maar wel lekker.

Dinie heeft gisteren met Marleen weer even bijgepraat en oude herrinneringen opgehaald. Gelukkig voor mij was Tim er ook, zodat wij ook wat te doen hadden.

We zouden om 8 uur opstaan, Tim zou de wekker zetten, het is nu 9 uur en er is nog niemand. Als het goed is gaan we vandaag zeilen in de catamaran van Tim en dan naar een jazzfestival. Ik hoop dat het lukt want ik ben zo duizelig als ik weet niet wat.

10:30 PM

We hebben weer een fantastische dag achter de rug. Vanmorgen stonden we dus om 9:15 uur op en zijn toen op zoek gegaan naar een ontbijtzaak. Lekker ontbeten en gezellig gepraat tot  12 uur.

Daarna zijn we naar de catamaran van Tim gereden. We begonnen natuurlijk eerst met een duik in het lekkere water. Toen de boot optuigen. Tim had de boot kortgeleden gekocht en al een hele boel dingen veranderd/verbeterd/gerepareerd. Tim nam mij eerst mee voor een tochtje. Hij heeft een Hobie 16 en had gisteren de trapeze geïnstalleerd. Hij deed eerst voor hoe het ging en toen mocht ik. Aan een draadje buiten de boot hangen, hartstikke gaaf. Je krijgt er een gevoel van vrijheid van.

Het was inderdaad een fantastisch gevoel. We hebben nog een uurtje met zijn 4-en gezeild. Heel leuk. Daarna zijn we in het barretje aan het strand nog wat gaan drinken. Met nog een live bandje op de koop toe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.