Geen categorie

Everglades-Fort Myers

Zaterdag 10 oktober

6:30 uur PM

We zitten nu op de trap van het appartementengebouw waar Marleen woont. Ze was nog niet thuis of ik heb niet hard genoeg geklopt. De schrik van de creditcard is dus weer terug. We kunnen 0,0 dus weer opnemen en hebben onze familie maar even op pad gestuurd om te onderzoeken. We hebben nog $160,-. Fijne boel. We zijn door de Everglades gereden en er waren inderdaad gedeelten gesloten.

Onderweg zijn we bij Vanderbilt Beach maar even wezen afkoelen in de Golf van Mexico. Daar waren we wel even aan toe!!

We gingen om ± 14:00 uur rijden en we dachten de mooie route door de Everglades te nemen. Veel zagen we niet alleen de vangrail en een paar bomenrijen. Die weg was zo verschrikkelijk slaapverwekkend. Om het kwartier of half uur kwam er een bocht (en nog een flauwe ook). Deze pen lekt een beetje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.