Universal Studios Orlando

Maandag 5 oktober

10:45 PM

Wat een schitterende dag. We zijn vandaag naar de Universal Studio’s geweest. Hartstikke gaaf. Vanmorgen na het ontbijt werden we keurig afgehaald door de shuttle. In dit geval was het een gewone personenauto die ons naar de U.S. bracht. Voordat het echt druk werd konden we de grote attracties bezoeken zoals King Kong, Earthquake en Back To The Future. En alles was even goed. Er zijn in de U.S. ongeveer 20 attracties en we hebben ze allemaal gehad op 1 na; De Animal Actors Stage (Lassie, Benji, Mr. Ed enz.) niet zo interessant voor iemand die dieren niet leuk vindt (mister Ed himself). Sommige attracties sprongen er echt uit zoals King Kong, Back To The Future en The Fantastic World of Hanna Barbera. Die hebben we dus ook 2 keer gezien.

Bijna elke attractie gaf je een verhaal mee, een opdracht om te voltooien. Zo moest je in B.T.T.F. de ruimte wagen van Biff rammen om alles op zijn pootjes terecht te laten komen.

Om 7 uur ’s avonds was er nog een stuntshow op het water. Schieten, door gebouwen heen vliegen en explosies. Gaaf. Iedereen die dicht bij het water stond werd zeiknat. E.T. was er ook.

Er is ook een Wild West show. Echt een show met schieten, explosies e.d. Niet echt met paarden.

Er is daar ook een Hard Rock Café gebouwd in de vorm van een gitaar. Het was daar ontzettend druk dus na 1 drankje  —>  pleite.

Al met al zijn we daar de hele dag geweest. Van 9 tot 7:30. We hebben onze shuttle weer gebeld en om 8:00 waren we weer in het hotel.

Direct bij aankomt kaartjes gekocht voor Epcot center en de shuttle geregeld. We hebben nu kaarten voor MGM, Epcot en Magic Kingdom. We willen morgen proberen om Epcot en MGM te doen. Dan hebben we nog 1 dag om Magic Kingdom en dan een dag vrij misschien Sea World, Wet ’n Wild of gewoon een dag bij het zwembad liggen.

Dinie is lekker verbrand op haar schouders. Het waaide vandaag nogal en de zon scheen volop dus je had niets in de gaten. We kunnen de zon best gebruiken. Morgen waait het ook weer flink en het wordt zo’n 84°F = 29°C. Lekker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.