Miami Beach en Washington DC …another try…

Lig nu heerlijk op de grond op het matras van de bedbank. Met het gevoel van spiralen en veren onder mijn ouwe lijf…??.

I coudn’t care less. We hebben heerlijk gegeten bij Flannigans waar ze tapbier in kannen serveren met héérlijke hapjes, goede muziek en topsfeer. Sabine is net gespoeld dus waag ik me nog even aan ons Washington-avontuur.

We hadden al in Nederland besloten om in Washington fietsen te huren bij Capitol Bike. Dat werkte de eerste sessie perfecr. De tweede keer waren er te kort fietsen bij het dock en moesten we een ‘station’ verder lopen. De derde keer ‘dockten’ onze bikes niet en moest ik bellen naar CaBi om de rit te cancellen de andere keer konden we geen nieuwe rit meer maken.de vierde keer weer geen fietsen beschikbaar, ook niet na een half uur lunchpauze dus weer een station 800 m verder. Op zich was het fijn om te fietsen anders was het allemaal te ver om te lopen . Maar toch niet zoals we gehoopt hadden. Eerst bezochten we het Witte Huis. Maar we zijn allemaal niet zo’n fan van de huidige bewoner. Het demonstranten kraampje voor het Witre Huis was dan ook erg leuk. De volgende halte was Het Lincoln Memorial. Mega-druk met toeristen maar leuk met goed uitzicht op het Washington Monument en Refflection pool. Het Vietnammemorial maakte weer indruk en er bleek nu ook een Korean war memorial te zijn. We wilden naar Arlington fietsen maar dat was nog niet zo makkelijl. Een en al detour maar het is gelukt.de graven maakten wel indruk, maar her graf van Kennedy en de onbekende soldaat vielen wel wat tegen .Terug nog via de National Mall gefietst richting het Capitool. Eigenlijk wer onze mening van destijds bevestigd , prachtige maar saaie stad niet erg veranderd, al waren er nu wel plekken waar je even wat kon eten of drinken onderweg. Ons hotel was geweldig (deze keer met echte borden en bestek?) maar lag midden in het zakencentrum . Met gevolg; ‘s avonds waren er geen eettentjes open dus helaas werd het Mc Donalds, al had Laura daar gek genoeg niet zoveel moeite mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.