Niagara Falls USA en Canada

Bridal Veil Falls vanaf Luna Island

Na eerst heerlijk te hebben uitgeslapen, ontbeten we in het hotel. Erg vreemd is het dat je hier bij het ontbijt, ook in Poconos was dat het geval, steeds wegwerpbordjes, -bestek en -bekers krijgt. En we zitten toch echt niet in hele goedkope hotels . Er was trouwens bij aankomst in het hotel geen accessible room available. Lekker dan! Maar gelukkig zijn alle kamers hier groot genoeg om door ons gebruikt te kunnen worden, alleen de douche was niet te gebruiken door Sabine.

Rond 11 uur liepen we vanuit ons hotel richting Goat Island. Via de Three Sister Islands liepen we naar het punt waar je naast de Horseshoe Falls staat en ze naar beneden ziet vallen. Daarna liepen we verder naar Luna Island. Daar stond je tussen de Bridal Veil en de Amerikaanse Falls in. Prachtig, wat een watergeweld. Na nog een stukje lopen kwamen we bij de Observation Tower, waar ook de opstapplaats was voor de Maid Of The Mist. 27 jaar geleden weigeren wij mee te doen met zulke ‘domme’ toeristische attracties, maar het was toch wel erg leuk nu, we werden echt zeik- en zeiknat en vaarden ook echt in de Horsehoefalls .

Daarna zijn we weer naar Canada gelopen. Het uitzicht op de Amerikaanse Falls is daar toch echt het mooist. En Laura wilde ook erg graag naar het Wax Museum Movieland. Hebben weer veel moois gezien voornamelijk uiteraard de watervallen, het wax museum was niet echt heel erg mooi maar wel leuk er zaten ook nog wat halloween en spookhuiselementjes in en dat was erg grappig. Nog even lekker gechilled bij het Hard Rock Café en daarna weer rustig terug naar het hotel.

We zijn nu al een paar uurtjes onderweg naar Washington de wegen zijn echt heel erg beroerd, is echt niet te geloven Ik heb er nog een filmpje van gemaakt. .

 • Three Sister Islands
 • Three Sister Islands
 • Three Sister Islands
 • Horseshoe Falls vanaf Goat Island
 • Horseshoe Falls vanaf Goat Island
 • American Falls vanaf Luna Island
 • Bridal Veil Falls vanaf Luna Island
 • American Falls vanaf Luna Island
 • Bridal Veil Falls vanaf Luna Island
 • Maid of the Mist
 • Maids of the Mist??
 • American Falls vanaf Maid of the Mist
 • Douanepost USA Rainbowbridge
 • Maid of the Mist
 • Maid of the Mist
 • Maid of the Mist
 • Bridal Veil Falls vanaf Luna Island
 • Uitzicht vanaf Rainbowbridge
 • Uitzicht Niagara Ontario
 • Uitzicht Niagara Ontario
 • Uitzicht Niagara Ontario
 • Uitzicht Niagara Ontario

En inmiddels zijn we ook gearriveerd en weer ontwaakt in Washington

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.