USA 2019Vakantie

Voorbereidingen reis USA 2019…

De meeste voorbereidingen zijn allemaal klaar.

Alles wat we zelf hebben kunnen regelen is allemaal geregeld.
Helaas zit het nog niet mee met de medische bagage. De kist die we hebben getimmerd voor de handbike en de toiletstoel is helaas te zwaar..
Dus nu moeten we iets verzinnen om die kist lichter te krijgen zodat de handbike toch zonder schade vervoerd kan worden. We hebben de toiletstoel al verplaatst naar een zak die ik nog moet maken. Maar helaas weegt de kist 22 kg en mogen we maar 23 kilo meenemen. Tja en de handbike weegt ook 11 kilo.
Dus we hebben nog een klusje te gaan en we gaan al over 11 dagen heen.
Het vervelende is dat we ook nog moeten zorgen dat de kist open te maken is omdat hij anders misschien door de douane opengebroken kan gaan worden en we hebben natuurlijk niet de gereedschappen bij ons om in Amerika ook nog de kist te gaan repareren.

Hopelijk horen we vandaag of de kist dan toch gewoon 32 kilo mag wegen. Dat was namelijk het eerste maximum gewicht wat we zouden mogen meenemen. Bij de Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen was het geen probleem maar nu doet KLM weer moeilijk.

het komt vast allemaal goed.

Maar we hebben er allemaal erg veel zin in en het gaat vast geweldig worden.

UPDATE: de kist mag nu 32 kg wegen, maar de zak met toiletstoel blijkt te lang voor gewone koffer te zijn, dus nu maar hopen dat hij nog mee mag als extra medische bagage. Het is allemaal wel een hoop gedoe 🙁

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.