Herfstvakantie

Bedenk me net dat ik nog niet eens klaar was met de update van de herfstvakantie vorig jaar……………………:(. Nou ja, de dametjes hebben weer een week vrij.
Sabine kwam vrijdag terug van kamp en was hxc3xa9lemaal niet moe….(echt wel). Ze hadden hele leuke dingen gedaan; op het Muiderslot, roofvogelshow en gegeten in het hoofdkwartier van de soldaten. Je zag zelfs gaten in de muur van de historische schietpartijen. Op de binnenplaats van het kasteel zag je bij een kerker, waar kettingen aan de muur hingen waar men aan vast werd gebonden. Ze hebben gewandeld door de kruidentuinen, dat vond ze erg mooi. (ze is me nu aan het dicteren;)) De eerste avond deden ze een spel in het donker. Ze moesten een ridder zoeken in het bos en die vonden ze door aanwijzingen van verklede begeleiders.
Verder hebben ze nog kussengevechten gehouden, Bonte avond gedaan, schild beschilderd en ze vond het erg interessant dat er een vrouw kwam vertellen over de Middeleeuwen. De kinderen mochten van alles voelen (bv. wol en glazen bolletje voor genezing), ze was een chirurgijn uit de middeleeuwen. Er werd een fotoshoot gemaakt van alle kinderen in het thema "Ridders en jonkvrouwen". Ik ben erg benieuwd naar de foto's!
Morgen gaan we 3 dagen naar Slagharen. Donderdag komt  Michael spelen en moet Laura 's middags naar de optometrist en Zondag komt Fenna spelen. DAt was al heel lang geleden.

Later meer…….we gaan even naar opa en oma en oma Alie.

Een gedachte over “Herfstvakantie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.