Laura bij de optometrist

Vandaag had Laura een afspraaak bij de optometrist.
Hij deed oogdruppels bij haar in die moesten een half uur intrekken en toen zijn we maar lekker een ijsje gaan eten (het was er ook echt weer voor, hahaha, niet dus). Ze vond het wel vervelend, maar gaf geen kik. Het was toch ook wel interessant en ze vroeg dan ook om de paar seconden of haar ogen al zwart waren. En eindelijk was het dan zover.
Haar ogen hebben een plus-afwijking van 0,50. Ze hoeft hem dus niet altijd op, alleen als ze zelf denkt dat ze hem nodig heeft. En ze kan er dus ook nog "overheen groeien". Dat hopen we dan maar want ik vind haar echt geen "brillenkind". Ze krijgt (net als haar moeder) een beetje een frikkerige uitstraling. Ik denk dat ik de rechthoekige modelletjes het leukst vind. Zij had de voorkeur voor de roze met de roze met witte "mozaxc3xafek" op de pootjes. Zatredag gaan we met zijn allen even kijken welke bril het leukste staat.

3 gedachten over “Laura bij de optometrist

  1. hoi Dinie,
    ik vind persoonlijk die rechthoekige modelletjes wel het leukste staan op haar gezichtje….Justin heeft vanaf zn (bijna)4de al een brilletje op zn neus en het maakt zijn gezichtje juist completer!
    wat betreft mij en mn nier…de artsen zijn nog steeds tevreden en mijn vertrouwen neemt ook wat meer toe!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.