Sabine op kamp, Laura ogentest

Gisteren was het dan eindelijk weer zover. Sabine verheugde zich al weken verschrikkelijk op het schoolkamp. Samen hebben we nog Laura naar school gebracht en na een hele dikke knuffel en kus (Laura is daar in het geheel niet scheutig mee) gingen Sabine en ik op weg naar Wijk aan Zee. Het was weer een hele toer om alle bagage en kinderen goed in de busjes te krijgen. En trouwens ook een heel gedoe om alles wat ze mee moest in te pakken.

Ben alleen de antibiotica vergeten(moest uit de koelkast komen)maar da's niet zo'n ramp voor die twee nachtjes.
Morgen mogen we haar al weer ophalen.

klik voor groter

Met Laura ben ik 's middags na de zwemles even langs de opticien geweest.
Ze was vorige week met de bril van oma Jopie (met mooie stickertjes erop;)) naar school geweest, ik wist van niks. Ik kreeg van iedereen commentaar: "wat een leuke bril heeft Laura". Ik was stomverbaasd, maar kwam er toen achter dat het de leesbril van oma was. Uiteindelijk was de juf er toch van overtuigd dat Laura het echt slecht ziet en besloot ik toch maar even een ogentest te laten doen. Laura beweert ook dat ze het niet goed ziet, maar ik had echt zo'n gevoel dat het weer eens "Aanstelleritus Complexus". Tot gisteren bleek dat haar helderheid rond de 70 lag en dat zou bij kinderen rond de 120 kunnen liggen (??? zegt mij niet zo veel). Volgende week donderdag hebben we een afspraak bij de optometrist. Dan worden indien nodig ook met druppels de oogspieren lam gelegd. Klinkt eng, maar het schijnt mee te vallen. Ik ben heel benieuwd. Laura begon ineens dat ze geen bril wil dus dat kan nog leuk worden als het wxc3xa8l noodzakelijk is:(.

3 gedachten over “Sabine op kamp, Laura ogentest

  1. Ik hoop dat Sabine heerlijke dagen heeft gehad en heeft genoten van alles wat ze heeft gedaan maar dat lezen we vast nog wel…Oh wat een giller dat Laura met oma haar bril op naar school is gegaan, hihi hoe komt ze erop :-)…Maar het is wel te hopen dat donderdag alles goed is en ze geen bril hoeft…

    lieve groetjes,
    Linda

  2. Ik hoop dat Sabine heerlijke dagen heeft gehad en heeft genoten van alles wat ze heeft gedaan maar dat lezen we vast nog wel…Oh wat een giller dat Laura met oma haar bril op naar school is gegaan, hihi hoe komt ze erop :-)…Maar het is wel te hopen dat donderdag alles goed is en ze geen bril hoeft…

    lieve groetjes,
    Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.