Korte update…

Met Sabine gaat het uitstekend. Ze voelt zich heel goed pijn wordt elke dag minder.
Helaas is waarschijnlijk de sling (zwanehalsje bij de "originele" blaasuitgang) niet goed gelukt of losgelaten. Ze verliest echt urine via de plasbuis. Sinds de oxybutynine plast ze echt wel weer heel veel in de zak van de superdepuub, maar tijdens het spoelen fungeert ze toch behoorlijk als plaspop. Ik hoop dat volgende week vrijdag, als de superdepuub verwijderd wordt en ze zelf kan plassen door de stoma dat ze dan nog net zo weinig lekt als nu. Het is heel goed en vrij lang op te vangen met een luier. Maar goed,geen glazen-bollen-toestand, we wachten het maar af.
De meiden hebben lekker vakantie (en ik maar werken :P) en ik ga van de week weer even wat fotootjes uploaden en bijkleppen.

2 gedachten over “Korte update…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.