Verbouwen, verbouwen en nog eens verbouwen…..

….het begint een beetje saai te worden. Of beter gezegd, ik begin het al weer een beetje zat te worden. Het zijn stuk voor stuk aardige en gezellige mannen, maar je hebt toch de hele dag mensen over de vloer. Voor de bouwvak is alles dicht en waarschijnlijk ook beslaapbaar (op een camping-achtige manier). Maar ze komen daarna nog terug. Het meeste bij de buurman, maar toch ook nog wel wat klusjes bij ons deel. Vandaag heb ik niet eens foto’s gemaakt en nu is het te donker. Gisteren ook niet…..ohoh, de spanning is er vanaf zeker. Hier een compilatie van dag 3 tot en met 5:

2 gedachten over “Verbouwen, verbouwen en nog eens verbouwen…..

  1. Het ziet er indrukwekkend uit en zo te zien krijg je er heel wat ruimte bij. Tja dat het went dat er mannen aan het werk zijn en dat je die mannen ook zat bent kan ik me zo voorstellen. Wel fijn dat ze het voor de bouwvak dicht hebben…daarna nog even afwerken en dan kan het echte inrichten beginnen. Hebben de meiden al een lijstje gemaakt van wat ze allemaal willen in hun nieuwe kamers?

    Liefs,
    Linda

  2. Het ziet er indrukwekkend uit en zo te zien krijg je er heel wat ruimte bij. Tja dat het went dat er mannen aan het werk zijn en dat je die mannen ook zat bent kan ik me zo voorstellen. Wel fijn dat ze het voor de bouwvak dicht hebben…daarna nog even afwerken en dan kan het echte inrichten beginnen. Hebben de meiden al een lijstje gemaakt van wat ze allemaal willen in hun nieuwe kamers?

    Liefs,
    Linda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.