FilmpjesFotoalbumsSabineScriptjes en ander handigheidjes

Passing Rolstoel

Geplaatst

klik voor groterVrijdag kwam Marcel van Welzorg langs om een rolstoel en handbike te "passen".

De rolstoel die we al "uitgezocht" hadden komt dus niet in aanmerking. Omdat deze nl. niet is "gecrash-test" mag de niet worden vervoerd met een persoon erin. . En dat is nu toch wel noodzakelijk voor Sabine de komende jaren. Daarom wordt het nu de Quikie Argon. Er zaten nog wat haakjes en oogjes aan, maar uiteindelijk zijn we eruit. De handbike heeft ze niet getest. De Roam-adapter kwam toch iets te ver naar voren en tegen haar kuiten dus wordt het de Stricker. Ik hoop dat het wat is, want deze heeft ze dus nog nooit uitgeprobeerd, zelfs niet op de Support-beurs. Ik hoop dat het balletje snel gaat rollen en dat ze na de vakantie alles heeft. Nu rest mij nog een fijn klusje;). Ik mag mijn grote vriendin van het vervoersbedrijf weer gaan bellen.:( Maar zodra ze ook maar 1 verkeerd woord zeg laat ik de discussie over aan de gemeente. Met deze rolstoel kan ze namelijk geen gebruik meer maken van het verouderde systeem met de bierman-klem. Tja,  bijna alle busjes zijn hier nog mee uitgerust. Ik ga weer vriénden maken:D.

Maar morgen eerst de bouwers verwelkomen, daarover morgen meer. En daarna naar de VU, nieuwe spalken en reciprocator zijn wenselijk. Alles wordt te klein. En kleine meisjes worden veel te snel groot.

Vanaf vannacht hebben we voor een week of 3 een "meiden-kamer" papa slaapt voorlopig op zolder. Wat een feest.
Edwin en ik zij wel allebei gesloopt van onze interne volksverhuizing.

klik voor groter

Een gedachte over “Passing Rolstoel

  1. Het is en blijft altijd weer een gedoe om nieuwe hulpmiddelen te regelen. Wel sopannend dat het ene totaal andere handbike gaat worden. Zelf krijg ik ook een Quikie maar welke weet ik niet mee hihi….komt over een week of 6 hoop ik. Het is goed te zien dat Sabine hard groeit, het word al een hele dame 🙂 Oh en dan is eindelijk tijd voor de verbouwing, dat zal wel een hele drukte worden de komende weken. Ik zal heel veel aan jullie denken, de komende weken.
    Succe smet het regelen van alles en als dat mens moeilijk doet dan maar gelijk door sturen naar de gemeente,…vreemd trouwens dat ze nog met dat verouderde systeem werken.
    Heel veel sterkte en succes met de verbouwing en alle zooi enzo 😉

    Liefs Linda

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.