Er waren ook nog leuke dingen…..

Nu ook nog wat leuke berichten.
Eergisteren mochten de ouders en broertjes/zusjes ook komen kijken naar het circus van het feest van de school van Laura. En we mochten zelfs meedoen. Sabine deed mee alsof er niks gebeurd was. Het was ook erg leuk. Nooit geweten dat ik nog, een klein beetje dan;), kon hoelahoepen.

En het was zulk lekker weer dat Sabine de hele middag in de tuin heeft gelegen. We kregen zelfs nog bezoek van Ronald, de chauffeur van Sabine. Dat vond ze heel erg leuk.
Later kwam oma nog even met Laura, Naomie en Zoxc3xab. Ze had Laura even van school gehaald zodat Sabine niet alleen hoefde te blijven. Laura en alle kinderen van school mochten zichzelf schminken die dag. Het zag er heel leuk uit!

klik voor groterGistermiddag werd ik trouwens gebeld door Edith, die had gesproken met Dr. Beckers. Sabine krijgt voorlopig Oxybutynine, rotspul w.b. bijwerkingen, maar het werkt wel, tegen blaaskramp, dat zou ook de oorzaak kunnen zijn van het lekken.
En zou het de oxybutinine-dreiging zijn geweest??? Ik kwam terug met de medicijnen en het zakje zat ineens gevuld met 200 ml.;) dat was dus nog voordat ze het pilletje zelfs in haar handen had!

klik voor groterVannacht zat er ook gewoon plas in het zakje, dus het gaat weer de goede kant op, hoop ik! Vanmorgen zijn we even op bezoek geweest op school bij Sabine. Iedereen was wel weer blij om haar te zien en hoe goed het met haar ging.

2 gedachten over “Er waren ook nog leuke dingen…..

  1. Wat een leuke foto’s van het circus op de school van Laura, je ziet haar genieten en ze durft echt heel veel als ik het zo zie.

    Fijn dat er goede berichten zijn aangaande Sabine, ik hoop dat de tabletjes hun werk doen en ze snel zonder die tabeltjes kan..Ik vind het knap hoor wat ze allemaal doet….

    Ik wens jullie een hele gezellige Koninginnedag

  2. Lieve allemaal.

    Jammer dat het nog niet helemaal naar wens gaat .Sabine ik weet zeker dat je het redt.
    Het weer zit ook niet mee maar ja je heb binnen vast genoeg te doen.Vele zwem groetjes Trees.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.