Spannende momenten

Pfffff, gisteren waren we even bang dat de Superdepuubkatheter niet meer goed liep. En ze had buikpijn. Ik zag ons al zitten bij de eerste hulp. Maar gelukkig zat er later (na een paar uur(!) weer plas in de zak en was de buikpijn na een paar fikse scheten weer verdwenen;). Ik ben wel bang dat ze toch urine lekt van onderen anders heb ik geen verklaring voor een paar uur geen urine in de zak. Maar ja misschien is dat na een paar weken ook over.

Het is flink aanpoten hier thuis. We spoelen nu elke dag (darmspoelen en blaaspoelen, al is dat laatste niet zoveel werk) en het darmspoelen gaat niet al te gemakkelijk. Het doet pijn in haar buik en liggend gaat het toch het beste en dat is niet heel makkelijk te doen met die zere buik. Straks gaan we even kijken bij de feestdag van de school van Laura. Dan gaat ze weer optreden als circusartiest (vermoed ik). Gelukkig is het buiten anders had ik het waarschijnlijk niet gedaan met al dat gedrang binnen in de aula. Ik ga nu Sabine spoelen, ze is alleen thuisgebleven toen ik Laura naar school bracht, voor de eerste keer weer en dat ging goed. Ze wil niet graag alleen thuis blijven. Toen Laura gisteren moest zwemmen heb ik haar even bij opa en oma gebracht. Het was allemaal een beetje te veel. Ze heeft te weinig gerust gisteren. Om 2 uur kwam ome Hans op bezoek. Daarna hebben we Laura opgehaald en Sabine alvast bij opa en oma gebracht (anders blijf ik haar in en uit de auto tillen en dat doet toch nog wel pijn.) Ze was bekaf ‘s avonds en lag ook zo te slapen. Ze heeft zelfs in bed gegeten. Ze heeft heel goed geslapen vannacht en is nu weer lekker opgewekt.

2 gedachten over “Spannende momenten

  1. Valt ook niet mee allemaal, niet zo gek dat ze zo moe was. Maar gelukkig is het een opgewekte meid en bijt ze zich er weer doorheen 😉 En logisch dat ze liever niet alleen blijft nog toch, zou ik ook hebben hoor! Dikke knuffel voor die kanjer en die boef van je 😉

  2. Nou dat was echt schrikken zeg,gelukkig werkt het weer zoals het hoort al hoop ik dat het lekken snel over zal zijn….Kan me voorstellen dat ze moe is na alles wat ze allemaal al doet..Ze is een kanjer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.