Laura heeft een fietsenstalling

Nu Laura van de week voor het eerst helemaal zelf op haar eigen fiets naar school is gegaan, is het natuurlijk hoog tijd voor een fietsenstalling. Haha, ik vond het wel toepasselijk. Haar ondertandje zit aleen paar weken los. Vorige week ontdekten we dat haar nieuwe tand al aardig aan het opkomen was achter haar losse tand. Gelukkig ging hij evengoed steeds losser zitten. Gisteravond wilde ze heel graag dat ik hem eruit haalde. Het deed geen pijn zei ze, maar ik kreeg hem er amper uit. Na veel draaien en wrikken had ik hem. Ze bloedde als een rund, maar wat was ze trots. Nadat papa een briefje had gemaakt voor de tandenfee en alles onder haar kussen lag, werd ze vanmorgen wakker met geld onder haar kussen en haar tandje weer in haar tandenbakje. Ze heeft hem nu mee naar school.

7 gedachten over “Laura heeft een fietsenstalling

 1. oei wat een bloederige plaatjes op de maandagmorgen!
  Met fietsenstalling dacht ik aan een beugel…ik dacht dat we dat vroeger zo noemden…

  maar gelukkig bestaat de tandenfee nog altijd…

 2. oei wat een bloederige plaatjes op de maandagmorgen!
  Met fietsenstalling dacht ik aan een beugel…ik dacht dat we dat vroeger zo noemden…

  maar gelukkig bestaat de tandenfee nog altijd…

 3. Kippevel !!!!

  Voel bijna mijn eigen losse zere tandjes weer die eruit moesten….steeds met je tong er zitten , maar er niet aan durven trekken,.

 4. Kippevel !!!!

  Voel bijna mijn eigen losse zere tandjes weer die eruit moesten….steeds met je tong er zitten , maar er niet aan durven trekken,.

 5. Tuuuuurlijk trots! En wat een lekker koppie zo met die stalling. Ik ben weer even gezellig bij wezen lezen. Gaat het met Sabine al wat beter? Weet uit ervaring dat antibiotica over het algemeen niets doet bij holteontstekingen, cinuforce spray van Dr. Vogel geeft wel veel verlichting, ff sluikreclame tussendoor đŸ™‚
  Over twee en een halve week vieren we Rianne en Iv’s verjaardag, 2e paasdag, zullen we voor daarna maar eens echt ons avondje catan gaan plannen?
  Fijne woensdag nog! Astrid

 6. Nog even je bedanken voor je bezoekje zojuist, we waren tegelijk op mijn site, vond ik wel grappig, maar dan moet ik echt mijn krappe nestje in hahaha!

  Want ja, we delen met zijn viertjes een slaapkamer en als iedereen lekker doorslaapt heeft het inderdaad iets heel knus en ook heel rijk, als je de ademhaling van je kinderen kunt horen…

  maar het gemis aan privacy breekt me op en bovendien is mijn oudste, die maandag vier wordt een heel slechte slaper en dat is erg vermoeiend voor de moeder, want de vader (surprise surprise!!!)slaapt overal doorheen.

  Ik kom hier nog eens heel uitgebreid lezen en vooral heel jaloers naar al die mooie bewerkte fotoxc2xb4s kijken…maar nu eerst maar wat slaapvitamines scoren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.