DierenFilmpjesFotoalbumsHumorPlaatje van de weekScriptjes en ander handigheidjes

De kop is er af….

Geplaatst

Vanmorgen begon de "ellende" ;).

Met 5 man sterk werd onze tuin omgebouwd tot een houthandel van formaat. De vrachtwagen was nog net op tijd weg anders was Laura te laat op school geweest en wij te laat in de VU. Alles ging goed op tijd. Parkeren was wel weer een drama, maar we waren evengoed te vroeg. En zowaar maar 5 minuten uitloop van het spreekuur. En we zaten net zo gezellig met Lindsay en Myriam te kletsen.
Al met al een vruchtbaar gesprek. Ze krijgt een nieuwe reciprocator, een combinatie van het oude systeem en het nieuwe en nieuwe spalken. Wel weer een hoop gedoe de komende weken. Gipsen, en gipsen en gipsen. En dan na onze vakantie afpassen en hopelijk kan ze in oktober dan weer het lopen gaan opbouwen.
Sabine op school afgeleverd en toen ik thuiskwam trof ik dit:


Nu hebben wij een aardig tuintje, maar zo is er weinig meer van over…..

3 gedachten over “De kop is er af….

  1. Wow, ze zijn gelijk volop van start gegaan zeg…..het ziet er indrukwekkend uit…Fijn dat Sabine alles nieuw krijgt wat ze nodig heeft, het is inderdaad altijd weer een heel gedoe dat gipsen….Succes met de verbouwing

    Liefs,
    Linda

  2. Hoi Linda, eens kijken of dit werkt zo en of jij daar een meliding van krijgt…
    De verbouwing was in eerste instantie omdat Laura’s kamertje wel heel klein is. Maar Sabine profiteert mooi mee. Hoe meer ruimte hoe beter;)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.