Geel lintje….

….Eindelijk!!!!!! Ze heeft al maar liefst 12 lessen gehad en nog steeds had ze geen lintje. Bij de laatste kijkdag verbaasden wij (en met ons meerdere ouders) ons erover waarom ze niet verder ging. De "gele-lintjes-groep" was wel vrij groot, dus ik vermoedde dat dat de reden was. Donderdag vertelde Christa mij dat er afgezwommen was woensdag en dat dan vaak een fikse doorstroom is. En ja hoor, ze kwam stralend met haar verworven lintje de douche uit! Ik had Naomie en Zoxc3xab mee want mijn moeder was naar het ziekenhuis en Hannie en Bas aan het werk. Dus het was nogal hectisch. Ik had het lintje op het bankje in het hokje gelegd, maar het was weg. Veel gelegenheid om te zoeken hadden we niet want Zoxc3xab was aan het brullen. Dus die is ze helaas kwijt. Ik heb nog gezocht naar de foto van Sabines lintje, maar die kon ik op mijn schijven niet meer vinden. En op de weblog staat ie als kruisje vanwege mijn "criminaliteit". Ik koop zelf wel een stukje lint, had helaas niks in geel liggen. (Wel oranje, zouden ze daarin trappen, hahaha, of bestaat die kleur niet bij zwemmen???). Nu maar een illustratie gepikt van internet.
Maar we zijn allemaal supertrots op ons topzwemmertje!

5 gedachten over “Geel lintje….

 1. Lintjes?????
  Ik weet wel, dat je bij karate een gele band kunt krijgen, maar bij het zwemmen, nooit van gehoord.
  kun je geen nieuwe krijgen van het zwembad, als je vertelt, dat je hem in het zwembad bent kwijtgeraakt, is anders ook wel sneu voor al haar inspanningen!

 2. Lintjes?????
  Ik weet wel, dat je bij karate een gele band kunt krijgen, maar bij het zwemmen, nooit van gehoord.
  kun je geen nieuwe krijgen van het zwembad, als je vertelt, dat je hem in het zwembad bent kwijtgeraakt, is anders ook wel sneu voor al haar inspanningen!

 3. wat leuk die lintjes…hier hadden ze eendjes in diverse kleurtjes…
  ohw en mn bloeduitslagen zijn stukken verbeterd! dus niet voor niets onder het mes geweest

 4. Vanaf welke leeftijd kunnen ze eigenlijk op zwemles,dat ze ook echt wat leren???? Want “wen aan water zwemles” kan ik haar wel geven…daar is het me te duur voor…

  Maar goed hoor dat ze h’m heeft !!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.