Gipsen en spalken passen

Het is alweer een tijdje geleden. Maar de foto’s zaten nog heel lang op mijn telefoon. Ik had deze keer niet mijn fototoestel vergeten, maar helaas zat mijn geheugenkaart nog in de pc. Dus zonder flits met mijn mobieltje dan maar. In de kerstvakantie werd Sabine gegipst voor haar nieuwe spalken en schalen voor de reci.

Gipsen 18 december 2008

Maandag waren we naar de VU om de spalken te passen. Tot haar grote vreugde hoeft ze nu 2 weken niet in haar reci te lopen. Over twee weken mogen we alles ophalen. Volgende week maandag zitten we ook al in de VU maar dan voor de kinderneuroloog, de jaarlijkse controle.
Spalken passen in de VU 26 januari 2009

(foto’s van Sabine haar camera)

2 gedachten over “Gipsen en spalken passen

  1. wat grappig om dat zo te zien bij een ander kind! (nou ja grappig..)

    En.. zij heeft de kleur gekozen die IK wou.. maar Davey niet natuurlijk.. (ik had ook nooit moeten zeggen dat ik die spijkerbroekenkleur zo leuk vond.. stom.. stom.. stom.. )

    (Laura daarachter op dat looprek (lol)

  2. Wat een leuke foto’s en ze heeft dezelfde kleur spalken als ik heb, bij mij zijn ze ook spijkerbroek blauw al heb ik dan handspalken….het gaat hetzelfde asl ze bij mij nieuwe spalken aan meten, grappig om te zien…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.