You’r e the one….

Amber is vandaag jarig maar vierde het gisteren. En het thema was : Sterrenfeest. De jarige Job was uitgedost als Marilyn Monroe en Sabine wilde meteen als Sandy van Grease. Ze had vorige week al tegen de chauffeur verteld dat ze haar haar ging blonderen. IK DACHT HET NIET! Maar met gele verf kwamen we een heel eind. En ze wilde persxc3xa9 krulspelden in, want haar eigen krullen waren nog niet genoeg volgens madammetje. Dus gistermorgen heeft ze een complete metamorfose ondergaan. Ik heb woensdag kunstleer gekocht en glimmende rekstof, donderdag de hele dag achter de naaimachine en vrijdag nog een beetje en zo kon ze in een stoeren leren jas en sexy truitje en strakke broek bij haar "hartsvriendin" feesten.

Ben trouwens ook weer aan het breien geslagen. bij Laura op school hadden ze het daar over gehad en ze bleef maar vragen welke kleren van haar gebreid waren en welke niet en toen heb ik woensdag een paar bollen (hele dikke) wol gekocht. Tot grote vreugde van Laura is haar vest bijna af.(alleen de mouwen nog). Ze is erg onder de indruk! Heb wel een beetje last van een brei-arm.

4 gedachten over “You’r e the one….

 1. Wow wat ziet ze er geweldig uit en wat heb je weer leuke kleren gemaakt…ze was vast de ster van het feest…. 🙂

  Wat leuk dat je aan het breien bent, Laura zal vast met veel plezier haar nieuwe vestje dragen als het klaar is….

 2. M’n mond valt zoals gewoonlijk weer open ….Slaap jij ‘s nachts wel….Ik heb echt niet zoveel uur in mijn dag zitten hoor….wwwooaaahahahaha…

  Maar alle gekheid op een stokje ….Ze ziet er weer prachig uit !!!!!!

 3. Je houdt je hart toch vast bij het zien van die bloedmooie meid. Nog een paar jaar en dan ziet ze er echt zo uit en moet je de jongens bij haar vandaan houden.
  Wat ben jij handig met een naaimachine, want dat pakje is prachtig! Wil ik ook. 😉
  Wel ja breien kan er ook nog wel bij, heb jij een stand-in?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.