Ijspret

Op Oudejaarsdag stonden we voor het eerst op het ijs deze winter. Deze keer nog zonder schaatsen of slee, op de "gracht" langs onze straat.

Niet wetende dat het zo lang zou duren de vorstperiode. Wat een feest. Ondanks de ongemakken met de kou, wintertenen en koud, koud, koud is het natuurlijk wel weer eens leuk om echt weer te schaatsen. Sabine genoot gisteren van slippen op het ijs en lekker voortgetrokken worden op de slee. Laura pikte het schaatsen tot onze verrassing redelijk snel op, nog wel aan de hand want los is te eng, maar ze gaat al behoorlijk hard. We hadden Sabine opgehaald uit school en zijn meteen doorgegaan naar de waterplas bij de "Teletubbieduinen".

Vandaag hebben we het iets dichter bij huis gezocht op de vijver in het Hendriksveld. Daar was het ook leuk maar minder mooi ijs en minder gezellig. Misschien morgen weer. Hoewel mijn schaatsen te klein aanvoelen en ik al een blaar heb en spierpijn in mijn enkels (??) ga ik morgen weer de stoute schaatsen aantrekken. Stond ik gisteren nog (echt heel) instabiel op de ijzers, vandaag was het al een heel stuk beter. Ik hoop morgen weer een beetje steviger houvast op het ijs te hebben. Pirouetjes lukte al wel een beetje maar ik werd er erg duizelig van, pffff. De meiden en wij ook natuurlijk hebben echt genoten van al die ijspret en we zijn nu helemaal rozig.

Vanavond hadden we ook nog een straatnieuwjaarsborrel en alle kids waren op het ijs. Het was heel erg leuk al had ik erg weinig tijd om even een glxc3xbahweintje en een bakkie snert naar binnen te werken, stond meer op het ijs!

4 gedachten over “Ijspret

  1. Wat een leuke foto’s, het plezier spat er van af….Schaatsen en op het ijs zijn is ook zo leuk…Leuk om al de filmpjes te zien…het was duidelijk genieten πŸ™‚

  2. Wat een leuke foto’s, het plezier spat er van af….Schaatsen en op het ijs zijn is ook zo leuk…Leuk om al de filmpjes te zien…het was duidelijk genieten πŸ™‚

  3. Heerlijk die ijspret he πŸ™‚
    Leuk ook die filmpjes! Ik durfde het nog niet aan met Mika zn rolstoel, volgende keer toch ook maar ns proberen! (als ie nog wil, want hij is nog steeds boos dat hij geen schaatsen kreeg.. :S)haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.