Verlate Valentijn

Tja, wie had ooit gedacht dat ik nog een zoveel zou doen aan Valentijnsdag…..maar dan wel voor Sabine en haar lief.

(ik blijf het commercixc3xable onzin vinden, lieve kaartjes en cadeautjes moet je doen op het moment dat je zelf kiest en niet omdat het 14 februari is!)

Michael had al gevraagd of hij op Valentijnsdag mocht komen spelen en zo geschiedde…alleen een dagje later zodat ze ook wat langer konden opblijven.
Wat een pril geluk. Ze waren allebei al de hele week opgewonden en ook zielsgelukkig dat ze samen konden spelen. Eerst in de tuin gespeeld waar Michael ook hun "valentijnsdiner" wilde eten, maar dat ik gelukkig uit zijn hoofd heb weten te praten. Daarna hebben ze heerlijk met Playmobiel in Sabine haar kamertje gespeeld tot het tijd werd om de hartjespizza’s te gaan opmaken. Wat een romantisch getafel was het. Ook hebben ze natxc3xbaxc3xbarlijk samen met de Wii gespeeld. Ze hebben genoten met een hele grote "G"!
Ik had ze opgehaald van school en ze hadden de grootste lol met elkaar. Toen ik ‘s avonds Michael naar huis bracht vertelde hij me dat hij met Sabine veel meer kon lachen dan met zijn vriendjes. En dat het de allermooiste dag uit zijn leven was!
Het was zo superschattig allemaal!

Een gedachte over “Verlate Valentijn

  1. hoi,

    zal morgen even eens flink bijlezen hier. Heb alweer errug veel gemist maar zoals je gelezen hebt nogal veel gedonder hier met wmo enz.

    Dat van PGB wist ik niet, maar hoop daar wel op. Vandaar dat ik offertes naar gemeente toestuur.

    greetz

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.