WII, eindelijk heeft ze hem

klik voor groter

Voor haar verjaardag vroeg Sabine een bijdrage voor haar spaarwoede voor een Wii. Helaas konden we hem niet alvast kopen, omdat hij overal uitverkocht was. Pas eind januari verwachtte men hem weer in de winkels. We hebben hem uiteindelijk besteld bij Intertoys en zaterdag belden ze dat hij er was. Sabine dolblij natuurlijk. Gisteren hebben de dames hem even uitgeprobeerd met papa. Dolle pret. Ze hebben gebokst, getennist, gebowld en gegolfd. Het was even wennen, maar het ging. Wat een leuk ding en je beweegt er ook nog flink mee.

5 gedachten over “WII, eindelijk heeft ze hem

 1. Leuk voor Sabine.Hoe vindtr ze het dat de handcontrol zelfs trilt wanneer je de bal raakt, lache he! De eerste keer dat ik ermee tennis speelde, bij een vriendin, had ik spierpijn de volgende dag. Stuk gezonder dan een potje Catan!

  Liefs As

 2. Leuk voor Sabine.Hoe vindtr ze het dat de handcontrol zelfs trilt wanneer je de bal raakt, lache he! De eerste keer dat ik ermee tennis speelde, bij een vriendin, had ik spierpijn de volgende dag. Stuk gezonder dan een potje Catan!

  Liefs As

 3. Nou.. wij hoorden net dat de volgende levering pas weer op eind maart komt…..
  dus wij moeten nog wachten op onze WII 🙁

  veel plezier ermee, meiden! (en vader…)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.